Toata familia de la Strehaia a mers cu Leo acasa la Loredana Chivu! Barbatul a cerut-o in casatorie pe diva blonda

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Leo de la Strehaia s-a dus s-o ceara in casatorie pe Loredana Chivu asa cum e traditia.

Toata familia de la Strehaia s-a mutat pentru o zi la Lunguletu pentru a face chef mare. Printre gratarele incinse si horele in batatura casei s-au derulat si scene ca-n filme intre Leo si tanara blonda.

Tanara mai ca a cedat cuvintelor dulci ale Don Juan-ului de la Strehaia dar, cand nici macar Leo nu se astepta, Loredana i-a facut si o scena de gelozie. Dupa marele pas pe care Leo l-a facut pentru a o convinge pe Loredana sa-i fie sotie, mama lui Leo, doamna Maria, s-a razgandit.

Se pare ca femeia are mai multe motive de suparare pe eventuala sa cuscra. Cea mai mare suparare a femeii este portul traditional de la Strehaia, pe care mama Loredanei nu a vrut sa-l adopte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140005##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.