Toată lumea credea că a terminat școala de muzică, dar realitatea i-a lăsat pe toți cu gurile căscate. Ce studii are, de fapt, Anda Adam?

Author: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 12:45
Ce studii are Anda Adam?
Sursa: Instagram

Anda Adam a șocat pe toată lumea când a dezvăluit că nu are studii în muzică, iar facultatea pe care a terminat-o nu are nicio legătură cu profesia ei. Ce studii are, de fapt, artista?

Anda Adam și-a luat fanii prin surprindere când a dezvăluit că nu are studii muzicale, iar facultatea pe care a absolvit-o nu are nicio legătură cu meseria de cântăreață. 

Ce facultate a terminat Anda Adam?

Anda Adam s-a făcut remarcată în showbiz prin intermediul talentului său muzical și al pieselor care au ținut primele locuri în topurile muzicale, însă artista nu a terminat școala de muzică, așa cu fanii ei credeau și nici nu are studii în domeniu.

Recent, artista și-a luat fanii prin surprindere când a dezvăluit că nu are studii în domeniul muzical, iar meseria ei ar fi trebuit să fie cu totul alta și nu are nicio legătură cu cântatul.

Celebra cântăreață a răspuns la o serie de întrebări din partea fanilor care erau curioși ce studii a terminat. Anda Adam a fost cât se poate de sinceră și a mărturisit că a terminat Facultatea de Relații Economice Internaționale. 

La un moment dat, Anda Adam a mai precizat că a terminat  Liceul George Călinesc, deși apare în lumina refelctoarelor și își încântă publicul cu piesele sale, meseria ei ar fi putut fi alta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anda Adam a divorțat de tatăl fetiței sale

Primele pagini ale tabloidelor au fost luate cu asalt, după ce Anda Adam a anunțat separarea de tatăl fetiței sale.

Artista și Sorin Niculescu au decis să meargă pe drumuri separate, după o căsnice de mai bine de cinci ani cătreia puțini i-au dat șase.

De-a lungul anilor s-a mai zvonit că s-au despărțit, însă, de această dată lucrurile sunt serioase. Sorin, fostul soț al Andei, a făcut câteva declarații despre relația actuală cu artista, după divorț.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei.

Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu.

Anda Adam nu a stat prea mult de gânduri după divorț și nici singură, artista s-a afișat de curând la brațul altui bărbat, semn că a dat o nouă șansă iubirii.

 

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.