Toata lumea ii cerea sa publice o poza cu iubita lui, insa abia acum Cosmin Stanciu a spus adevarul despre Laura. Ce s-a intamplat intre cei doi dupa Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Cosmin Stanciu, adevarul despre relatia cu Laura

Cosmin Stanciu a fost rugat de nenumarate ori sa publice sau sa arate macar o poza cu iubita lui, Laura, insa la inceput Faimosul a spus ca tanara nu isi doreste sub nicio forma o expunere media.

Cand a revenit de la Survivor Romania 2021, Cosmin Stanciu a fost intampinat la aeroport de apropiati si familie, mai putin iubita lui, Laura. La vremea respectiva, Cosmin a declarat ca tanara nu a putut sa plece de la Cluj, insa il asteapta acasa cu mancare buna. Cei doi erau impreuna de trei luni inainte ca Faimosul sa plece la Survivor Romania 2021. Intrebat intr-un interviu pentru kanald.ro cum este iubita lui, Cosmin a declarat ca este cu singuranta mult mai frumoasa decat el si nu a inteles niciodata cum de s-a uitat la el.

Cosmin Stanciu, adevarul despre relatia cu iubita lui, Laura

"Ne-am cunoscut la locul meu de munca, la sala de fitness unde lucrez eu.E mai frumoasa decat mine, nu stiu cum de m-a ales pe mine. Practic, nu eram de foarte mult timp impreuna inainte sa plec la emisiunea Survivor. Eram din noiembrie, practic de doua luni de zile. Este cea mai buna bucatareasa, ca sa zic asa.

Asta, pentru ca mie mi-a lipsit foarte mult mancarea acolo. Ma asteapta sa ajung, cu drag, acasa, pentru ca nu am ajuns inca la Cluj
"

Citeste si: De ce iubita lui Cosmin Stanciu nu a venit la aeroport sa il intampine pe Faimos! DECLARATII la cald ale fostului concurent: "Nu sunt deloc bine"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Cei doi s-au cunoscut la sala de sport unde preda Cosmin. La cateva luni dupa aceste declaratii si la insistenta fanilor de a pune o poza cu Laura pe retelele de socializare, Cosmin Stanciu a venit cu o lamurire in legatura cu relatia cu Laura si anume ca cei doi s-au despartit.

Cosmin Stanciu nu mai formeaza un cuplu cu Laura

Citeste si: EXCLUSIV! Cand a cerut-o de fapt in casatorie Daniel Pavel pe Marina, iubita lui si cum a ales inelul. Totul despre povestea de dragoste traita de cel mai iubit prezentator Survivor Romania

  "Mă întreabă cineva dacă am iubită, cineva mă întreabă dacă le arăt poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, și acum, dacă mai am iubită.

Poze cu Laura nu aș fi trimis niciodată pentru că nu e ea genul să apară la televizor sau în media. Dar, răspund la cealaltă întrebare, nu, nu mai am iubită, nu mai suntem împreună, așa că nici nu pot să trimit poze că nu mai suntem împreună.”  

Mă întreabă cineva dacă as vrea să am copil. Bineînțeles, cred că oricine își dorește copil.

Eu imi doream copil de mult, dar nu am găsit persoana cu care să fac asta. Da, imi doresc de mult timp si cu siguranta o voi face atunci cand voi gasi persoana potrivita. In rest, nu m-as inhăma la așa ceva dacă nu e persoana care trebuie.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.