EXCLUSIV! Toată lumea îi spune Bella Santiago, însă numele ei din buletin este cu totul altul. Câte nume are, de fapt, exotica cântăreață

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 feb 2023, 00:20

Bella Santiago a spus cate nume are, de fapt

Sursa: Instagram

Bella Santiago a dezvăluit detalii neștiute despre relația pe care o are cu Nicu, soțul ei, care o adora atât pe ea cât și pe fiica ei.

Bella Santiago și soțul ei, Nicu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar cel care este cu adevărat stâlpul familiei și care a sprijint-o pe cântăreață de când a venit în Romania este chiar partenerul de viață al cântăreței. Cei doi au împreună și o afacere, un restaurant unde Bella gătește, însă Nicu recunoaște că nu a fost de acord cu aceasta ideee la început, însă cântăreața l-a convins pe cel care avea să îi devina soț și acum pe lângă muzica au și o afacere pe care au pus-o pe picioare de câțiva ani.

Până în martie 2020 veneau mulți oameni, noi doi ne ocupam. Nu puteam să mai facem fata. Și după pandemie, ne-a rupt picioarele," a dezvăluit Nicu pentru emisiunea online wownews.

Citeste si: EXCLUSIV! Soțul Bellei Santiago, pentru prima dată la TV! Gestul suprem făcut pentru cântăreață: "I-am spus că vreau să îi înfiez fiica chiar daca noi nu aveam o relație"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cate nume are trecute in buletin Bella Santiago

"Eu mi-am dorit să deschidem aici în Romania un restaurant filipinez, însă el a zis că avem nevoie de mulți bani. La un moment dat am castigat acel concurs de muzica și ne-am deschis restaurantul. Toate problemele date de Dumnezeu au o rezolvare. Eu nu m-am gândit că o să lucrez într-o televiziune. Totul a venit natural.

Am fost fericita să lucrez cu Teo,"  a spus Bella. 

Bella Santiago, dezvaluiri despre familia ei

Citeste si: EXCLUSIV! Cum a ajuns Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, unul dintre cele mai apreciate modele din India: "Am cunoscut actori celebri și mulți oameni influenți!"

"Eu am susținut-o tot timpul, cine sunt eu să îi pun frană.

Îi spun doar că o să se mai lovească de diferite chestii, a dezvăluit soțul Bellei. Mai mult, fiica Bellei urmează să fie adoptata legal de către soțul ei să poate fi o familie completa. Cântăreața mai spus că familia ei din Filipine este numeroasa chiar daca nu are frați sau surori. Mamaa cântăreței are 8 frați. Cântăreață a mai dezvăluit și un detaliu pe care nu mulți îl știau despre ea și anume faptul că adevăratul ei nume din buletin este unul destul de lung și anume Resciebelle Barrios Santiago Grigore.
Atât ea cât și soțul ei spera că în viitorul apropiat și fiica lor să se numească Grigore.