Toata lumea il cunoaste pe Selly, dar cati o stiu pe iubita lui? Smaranda Stirbu arata senzational

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 feb 2021, 08:20
Selly

Selly e cel mai urmarit vlogger de pe Youtube din Romania, dar putini sunt insa cei care stiu cum arata si cine este iubita acestuia.

Selly este cunoscut de o tara intreaga. Vloggerul are o viata la care viseaza orice adolescent, are o cariera de succes si o iubita extrem de frumoasa. 

Chiar daca sunt impreuna de cativa ani, Smaranda este mai putin cunoscuta decat iubitul sau vlogger.

Cine este iubita lui Selly, Smaranda Stirbu

Smaranda Stirbu este din Craiova, dar s-a mutat la Bucuresti impreuna cu iubitul.

Are 19 ani si de mai bine de doi ani este iubita celebrului vlogger Selly. 

Iubita lui Selly a terminat Colegiul Naţional "Fratii Buzesti", din Craiova și a fost în aceeasi clasa cu iubitul ei. Ea este deja studenta la Facultatea de Medicina din Bucuresti si o sa devina medic peste cativa ani. 

Selly a declarat intr-un interviu ca iubita lui că este una dintre persoanele pe care el le apreciază enorm.

Și asta pentru că Smaranda muncește în fiecare zi pentru visul ei.

 

Smaranda este si ea cunoscuta in mediul online, datorita relatiei pe care o are cu vloggerul Andrei Selaru. Frumoasa bruneta are peste 400 de mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde posteaza foarte des poze extrem de îndrăznețe. 

Iubita lui Selly isi expune si ea viata privata fanilor care o urmaresc pas cu pas. Smaranda a postat pe contul ei imagini in care se saruta cu celebrul vlogger, dar si din vacante in zone exotice din lume.

Atat Selly cat si Smaranda incearca prin postarile lor sa ii determine pe admiratorii lor sa faca alegeri inspirate. Cei doi obisnuiesc sa le dea sfaturi urmaritorilor din mediul online.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Cu toții trăim în situații și momente normale de zi cu zi, în realitate, nu în vis. Acestea sunt ocaziile zilelor obișnuite, din care ne inspirăm, chiar dacă uneori nici nu ne dăm seama. Pur și simplu situații de zi cu zi din care apare dorința de frumos.✨ Când a fost ultima dată când ți-ai dorit ceva atât de mult încât a trebuit să îl ai? De exemplu, parfumul colegei de la muncă sau școală, noul ruj purtat de cea mai bună prietenă sau poate părul frumos al unei femei necunoscute pe care ai văzut-o pe stradă. Ți-ai cumpărat vreodată ceva ce ai văzut la altcineva? Cu siguranță, DA. Deci, spune-ne care au fost ultimele tale cosmetice cumpărate și cine te-a inspirat! #notino #notinoromania

A post shared by SMARANDA STIRBU (@smarandastirbu) on

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.