Toata lumea il lauda, asa ca foarte multi parinti isi aduceau fetitele pentru control si tratament la acest medic pediatru. Nu stiau insa ca omul era de fapt un monstru! E infiorator ce le facea acesta micutelor in cabinetul lui

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 sep 2020, 04:05

Cazul de mai jos s-a petrecut in Anglia si a socat o tara intreaga prin duritatea lui.

Cei mai multi parinti nu se gandesc la faptul ca micutii lor ar putea fi in pericol atunci cand merg cu ei la un medic pediatru, pentru un control. Din nefericire, exista doctori care profita de aceasta incredere oarba, si ajung astfel sa comita fapte oribile, greu de imaginat.

In perioada in care a profesat la spitalul Stoke Mandeville din Buckinghamshire, Anglia, Michael Salmon a abuzat sexual fete cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani.

Unele dintre tinere au avut parte de atingeri inoportune in zone intime in cabinetul doctorului, sub pretextul consultatiei, asta in timp ce parintii lor asteptau afara, fiind convinsi ca micutele sunt pe maini bune.

Insa Michael Salmon nu s-a rezumat doar la atat. El chiar a violat de doua ori o tanara de 16 ani, care venise la cabinetul lui cerand ajutor, deoarece credea ca ramasese insarcinata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste atrocitati au avut loc intre anii 1970- 1980. Acum, la varsta de 81 de ani, medicul a fost gasit vinovat pentru faptele sale, dupa un proces lung si anevoios.

Initial instanta l-a condamnat la 18 ani de inchisoare, insa ulterior pedeapsa a fost marita la 22 de ani de detentie.