Toata lumea il stie pe ASU, dar putina lume stie prin ce peripetii a trecut ca sa-si cucereasca sotia! Marturisiri incredibile facute in direct, la TV

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2017, 09:35

Este unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi, insa putina lume stie prin ce peripetii a trecut ASU de-a lungul timpului, inainte de a ajunge sa se casatoreasca cu aleasa inimii.

”Am tras lozul castigator. De 10 ani sunt casatorit cu Denisa, fata pe care o iubesc din copilarie. Ne stim de pe vremea cand ne jucam ”frunza”, ”castelul”. ”, a marturisit el.
Totusi, lucrurile n-au fost prea simple pentru cei doi, intrucat Denisa, sotia lui, nu a cedat deloc usor.


”Aveam 7, 8 ani, am copilarit impreuna pana la 16 ani, iar cand s-a mutat din cartier ne-am mai vazut cand a implinit 19 ani.
Atunci mi-am dat seama ca e femeia pe care o plac. Ţin minte perfect ziua in care am vazut-o. Am urcat scarile, o vedeam de la spate, nu stiam cine e si cand s-a intors nu-mi venea sa cred. Nu-mi venea sa cred ca era atat de frumoasa. Am invitat-o undeva, m-a refuzat. A mai durat un an de zile, iar mai apoi am iesit la discoteca, ea nu stia sa danseze, dar am trecut cu vederea.
Am vrut sa o sarut si mi-a tras o palma... Asteptam in fata blocului ca sa o invit undeva si nu voia sa iasa. Dar eu insistam. M-am dus la socrul meu, mi-a cerut buletinul, m-a intrebat ce scoala aveam. I-am spus ca vreau sa ne mutam si mai apoi vedem ce se intampla. Aveam 23 de ani, am plecat acasa si a doua zi m-am dus si am cumparat inelul.
Am cerut-o in masina, am filmat eu cu telefonul, dar nu era atat de performant. I-am dat videoclipul, s-a uitat si n-a inteles nimic. Am pus-o sa se mai uite o data. Începutul a fost greu, dar ulterior ne-am imprietenit. Socrii mei sunt foarte bine. Am facut nunta pe 3 iunie, ne-am propus sa nu ne mai intereseze nimic. S-a ocupat socrul meu, el a organizat totul. A fost extraordinar de bine.
A fost ca un spectacol, multi invitati. Au cantat Dan Armeanca, Adrian Enache, Taraful din Clejani si Verban cu o trupa superba. A fost spectacol in toata regula. Am mancat, am baut.Nu m-a calcat pe picior.”, a mai marturisit el.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.












 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.