Toata lumea isi batea joc de ea inainte sa-si faca OPERATII ESTETICE! Vezi cum arata ACUM modelul, dupa ce a cheltuit o avere

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 06:50

88% dintre femei u recunoscut ca si-ar modifica infatisarea cu ajutorul chirugiei plastice, daca si-ar permite. Pentru modelul Laura Summers banii nu au constituit o problema, astfel incat aceasta a cheltuit in jur de 60.000 de lire pe operatii estetice, care au transformat-o in cu totul alta persoana.

Ea si-a modificat nasul, si-a marit bustul si buzele, acestea fiind cele mai importante proceduri.  Din nefericire aceasta a devenit dependenta de operatiile estetice si totul i se trage de cand era mica deoarece colegii radeau de felul in care arata.

 

"Am fost hartuita mult cand eram tanara. Ma simteam urata si neatragatoare. Nasul meu era mare, ar colegii ma strigau Pinocchio. Ei ma numeau Dumbo pentru ca aveam urechile mari.

Ma faceau sa nu am incredere in mine. Sunt lucruri cu care m-am nascut, nu aveam ce sa fac", a povestit Laura.

 

La varsta de 18 ani si-a facut prima interventie chirurgicala si a mai spus ca parintii nu au fost foarte incantati de acest lucru, ci au fost chiar impotriva. "Ei cred ca trebuie sa fii fericit cu ceea ce te-ai nascut, de aceea a trebuit sa ma lupt cu ei pentru a-i convinge".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In ciuda faptului ca operatiile estetice au costat-o o avere si au fost destul de dureroase, aceasta a spus ca acum ii face placere sa se priveasca in oglinda si considera ca a meritat efortul depus.

Sursa: DailyMail

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.