Toată lumea o cunoaște astăzi pe micuța din imagine. A făcut furori la "Puterea Dragostei": "Cu stil de la 5-6 luni"

Autor: B.H.

Moda postării fotografiilor din copilărie încă nu a trecut, iar acum a venit rândul unei alte foste concurente de la "Puterea Dragostei" să facă publică o imagine din primele luni de viață.

Este una dintre cele mai controversate foste concurente de la "Puterea Dragostei", a reușit să atragă atenția tuturor imediat ce a ajuns în competiție și nici după ce a ieșit din emisiune nu a rămas în umbră.

Citeste si: Gabriel o place pe Ella, dar o vrea pe Daiana! Ce reactie a avut Daiana la "scuzele" lui Gabriel

Toată lumea o cunoaște astăzi pe micuța din imagine. A făcut furori la "Puterea Dragostei": "Cu stil de la 5-6 luni"

Fotografiile din adolescență sau din clasele primare au început să fie tot mai apreciate pe conturile de socializare, mai ales în rândul vedetelor, însă nici concurenții sau foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" nu se lasă mai prejos.

Citeste si: Daiana nu a mai suportat si a iesit furtunos din emisiune: Gabriel si Ella dansau la sentiment. Ce a spus Daiana in culise

Aceștia au postat imagini din copilărie cu care și-au surprins prietenii virtuali. Andra Voloș nu putea să facă excepție, astfel că a încărcat și ea pe instagram o fotografie din primele luni de viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cu stil de la 5-6 luni. Voloș mică", a scris Andra Voloș pe fotografie.

S-au dat de gol! Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu?

Au o relație frumoasă și se înțeleg mai bine ca niciodată, iar între ei, lucrurile sunt din ce în ce mai serioase. Ce planuri de viitor au Andra Voloș și Bogdan Mocanu?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că cei doi au planuri serioase de viitor. Dacă ar fi să judecăm după bijuteria pe care Andra o poartă la mână, mai exact o brățară cu un pandantiv care simbolizează ideea de familie, pare că cei doi au luat în calcul posibilitatea de a-și petrece toată viața împreună și de a deveni părinți.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a recunoscut relația cu Georgiana: „Este și va fi femeia cu cea mai mare iubire din partea mea!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.