Toata lumea o intreaba cand urmeaza sa nasca, iar la metrou i se ofera de fiecare data un loc pe scaun. Femeia zambeste mereu si multumeste, dar nimeni nu stie ce drama ascunde! E cutremurator ce are de fapt in burta imensa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:58

Femeia din imaginea alaturata ascunde o poveste trista, dar in acelasi timp impresionanta.

Jo, in varsta de 35 de ani, este intrebata foarte des de oamenii de pe strada cand urmeaza sa nasca, din cauza abdomenului imens pe care il are. Mai mult, in mijloacele de transport, foarte des calatorii se ridica si ii ofera locul de pe scaun, pentru a sta jos.

Insa Jo nu este de fapt insarcinata! Abdomenul imens este rezultatul cirozei, o boala crunta cu care se confrunta de ani de zile, din cauza dependentei de alcool pe care a avut-o.

Totul a inceput dupa ce s-a angajat barmanita intr-un local. Din cauza meseriei, ea incepuse sa bea din ce in ce mai mult in fiecare zi. Astfel, dupa 5 ani, ajunsese sa consume minim 3 sticle de vin zilnic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum ea traieste o viata

de cosmar. La fiecare trei saptamani trebuie sa faca o vizita la spital pentru a-si drena lichidul care se acumuleaza in abdomen, maini si picioare.

Intre timp femeia nu mai bea deloc, dar este prea tarziu. Cu toate acestea incearca sa ramana optimista si spune ca isi duce povara ca pe o pedeapsa pentru anii in care nu a avut grija de ea.

 

Taguri: