Toata lumea se pricepe sa faca ciorba de fasole. Dar reteta asta e speciala

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 13:05

Asa faci cea mai buna ciorba de fasole. Iata care este secretul stiut de putine gospodine.

Ingrediente:

300 gr fasole alba
5-6 felii bacon afumat
1 morcov mai mare
2 cepe mai mici
putina radacina t elina
sare
300 ml zeama de varza acra
putin patrunjel tocat marunt

Mod de preparare:

1. Pune fasolea de cu seara la inmuiat.
2. A doua zi spal-o si pune-o la fiert.

Pe parcurs schimba apa de doua-trei ori.
3. Cand e pe la jumatatea timpului de fierbere, pune legumele spalate si taiate marunt. Lasa sa fiarba la foc potrivit.
4. Cand boabele de fasole sunt aproape gata, adauga zeama de varza si mai lasa pe foc pentru a da doua-trei clocote.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”