Toată lumea știe cine este What's Up, dar nu mulți știu cum îl cheamă, de fapt, pe artist! Cântărețul a dezvăluit la „Duet cu Alexandra” de unde i-a venit inspirația pentru numele său de scenă

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2024, 01:05

Toată lumea știe cine este What's Up, dar nu mulți știu cum îl cheamă, de fapt, pe artist

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitat a fost What's Up.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Whats Up.

Cum îl cheamă, de fapt, pe What's Up

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1709/20317564/1/cum-il-cheama-de-fapt-pe-what-s-up.jpg

Whats Up a reușit, prin piesele sale, să ajungă destul de popular în rândul românilor și astfel să aibă o carieră de succes.

La acest moment, nu prea există oameni care să nu fi ascultat măcar o piesă de-ale lui.

În urmă cu mulți ani, Whats Up și-a ales numele de scenă când aplicațiile de smartphone nici măcar nu existau. Avea o pasiune pentru rap și a decis să-și spună așa. Un DJ foarte cunoscut, care nu știa numele real al artistului, l-a strigat toată viața pe Whats Up după pseudonimul său.

Citește și: „Iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să faci tu sacrificii”. Alexandra Stan face dezvăluiri fără perdea despre trecutul amoros. Ce spune artista despre întemeierea unei familii

Numele real al artistului este Marius Ivancea, și a povestit la „Duet cu Alexandra” cum și-a ales pseudonimul de scenă. 

„La 14 ani exista Atmoic TV, o televiziune care mai nou am văzut că s-a redeschis.

M-am dus acolo, aveam un prieten la mine în bloc care știa foarte bine muzică, făcuse Conservatorul, avea pian cu coadă în apartament.

Mi-a arătat pianul, m-a băgat în toată treaba asta și mi-a arătat cum să trag voci. În vara aceea, am făcut eu la mama acasă în sufragerie, mi-am luat un microfon din acela de calculator de 10 lei, vai mama lui. Cu microfonul acela am făcut un album de 14 piese și cu el m-am dus la TV.

Le-am prezentat albumul și mi-au spus că la 14 ani nu o să mă creadă nimeni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cea mai grea cumpănă din viața lui Costel Biju! Au trecut 11 ani de atunci, dar artistul încă rememorează cu greu amintirile dureroase: „Dumnezeu mi l-a salvat”

Mi-au spus că nu o să mă creadă nimeni că eu am scris”, a declarat What's Up.

Greșeala făcută de What's Up la începutul carierei sale

Marius Ivancea a făcut și o greșeală atunci când și-a scris numele de scenă prima dată în engleză, pe un CD. Acesta a inversat două litere când avea doar 14 ani, pentru că nu știa atât de bine limba engleză.

Marius Moga, un alt artist cunoscut din România, a fost sceptic în privința numelui de scenă al lui Marius Ivancea, deoarece era greu de scris. Din această cauză, l-a întrebat pe Whats Up dacă este sigur de numele ales.

„Pe vremea aceea eram Marius, nu aveam nume de scenă și era atunci un băiat, DJ Cat care acum e DJ în Ibiza. Mă vedea pe acolo și ori de câte ori ne întâlneam, îmi spunea: ce faci băi What's Up?! Omul nu a ținut minte niciodată că mă cheamă Marius și de acolo am rămas cu numele acesta.

Pe vremea aceea ascultai CD-uri și la 14 ani, așa cum știam eu engleză, am luat CD-ul și mi-am scris numele "Wath" nu "What".

Când am semnat cu Moga, inclusiv Moga m-a întrebat dacă sunt sigur. Pe vremea aia nu exista aplicația de pe telefon”, a spus artistul. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?