Toată lumea știe cum arată Andreea Tonciu, dar stai sa vezi ce soră frumoasă are! Crezi că seamănă?

Author: Marina Ionescu
Foto(5)

Pe Andreea Tonciu o cunoaște toată lumea, dar știai că are și o soră? Iată cum arată Lorena Tonciu! Tânăra întoarce toate privirile!

Andreea Tonciu este deja o prezență foarte cunoscută în lumea mondenă. Bruneta face furori atunci când apare pe micile ecrane TV de ani buni, fiind invitată în diverse show-uri de televiziune, iar anul acesta a fost concurentă în cadrul reality-show-ului cu și despre modă, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cu toate că Andreea este atât de cunoscută de o țară întreagă, iată că sunt foarte puțini cei ce știu că are și o soră mai mică ce îi seamănă leit. 

Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu

Lorena Tonciu preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însă cu toate acestea, tânăra de 20 ani știe cum să iasă în evidență și mai ales cum să îi calce pe urme surorii sale.

Deși abia a terminat liceul, adolescenta a vrut să-și facă mai multe modificări estetice, iar rezultatele au făcut-o să fie de nerecunoscut.

Chiar sora ei mai mare, Andreea, mărturisea că a insistat să apeleze la medicul estetician.

Cele mai recente imagini cu Lorena vorbesc de la sine!  Lorena Tonciu își etalează cu mândrie silicoanele imense și se răsfață numai prin locuri de lux, semn că îi place să ducă o viață bună, la fel ca Andreea Tonciu. În plus, ea conduce o mașină de zeci de mii de euro, pe care mulți tineri nu și-ar permite-o.

Din câte putem observa și în imagini, mezina familiei Tonciu este tare mândră de rezultatul obținut în urma operațiilor estetice, iar bustul și posteriorul sunt „vedetele“ în majoritatea pozelor încărcate pe internet.

Citeste si: Primele declaratii ale politistilor dupa ce sotul Andreei Tonciu a fost atacat cu un cutit in trafic!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Tonciu a dezvăluit și ce fel de iubit își dorește pentru sora ei. Acesta trebuie sa fie potent financiar pentru a îi face toate poftele.

„Ea nu este ca mine. Ea nu face glume, nu este așa, ca mine, dintr-o bucată. Ea prea serioasă, prea sinceră. Suntem foarte diferite. Ei îi place să arate bine și să fie sexy, așa am învățat-o eu de mică.

(…) Iubitul ideal pentru sora mea ar trebui să aibă bani, pentru că noi provenim dintr-o familie care ne-a oferit tot ce ne-am dorit. Bărbatul care va fi cu sora mea trebuie să-i ofere mai mult decât părinții i-au oferit. (…)”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeste si: Cum a rasfatat-o Andreea Tonciu pe fiica ei de Sarbatori! Unde a dus-o finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Rebecca

Se pare că Andreea și Lorena sunt extrem de apropriate, petrecând foarte mult timp împreună, cu toate că nu se arată în fața paparazzilor.

Citeste si: Andreea Tonciu, spectacol total in Marea Finala:" Nimeni nu se va astepta sa abordez un astfel de concept, va fi o surpriza"