TOATE femeile il IUBESC pe acest doctor. MOTIVUL e unul cat se poate de HALUCITANT! Barbatii nu au decat sa inghita in sec!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 14:45

Gedis Grudzinskas, profesor de obstetrica si ginecologie la unul dintre cele mai renumite spitale din Londra, vrea sa initieze un proiect indraznet.

Toate femeile il vor iubi pentru asta, in timp ce barbatii, dar mai ales sefii, vor trebui sa inghita in sec. Profesorul Gedis Grudzinskas este de parere ca femeile au nevoie, pe langa concediu maternal, si de concediu medical platit, cateva zile pe luna, atunci cand sunt la menstruatie.

Doctorul crede ca acest lucru le va motiva si mai bine pe femei la locul de munca, devenind mai productive.

" Multe femei se simt rau cand sunt la menstruatie. A veni la munca este un chin pentru ele si au un randament scazut in aceasta perioada. Este greu sa faci performanta in aceasta situatie. Angajatorii ar trebui sa fie mai sensibili si constienti de faptul ca acest lucru este o realitate", a declarat pentru Daily Mail profesorul doctor Gedis Grudzinskas care vrea sa initieze un proiect prin care femeile sa aiba liber 3 zile pe luna in perioada menstruatiei.


Ce parere aveti doamnelor? Oare ce vor spune angajatorii despre asta?

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.