Toate iubitele l-au parasit cand au aflat cu cine locuia acest barbat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 08:15

Tibi a dezvaluit marele sau secret si in acelasi timp dezavantaj in ceea ce priveste viata sa.

Tibi, un concurent din emisiunea "Te vreau langa mine" a dezvaluit de ce nu reuseste sa isi gaseasca sufletul pereche. Baiatul a fost parasit pana acum de toate iubitele sale dupa ce au observat ca locuieste in casa cu o femeie. Nimic ciudat pana aici, numai ca femeia respectiva ii este atat de draga incat o considera o prietena atat de buna ca nu vrea sa ii spuna sa plece in momentul in care isi face o iubita si a ceasta e geloasa si ii cere sa renunte la ea.

Barbatul nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la persoana care i-a fost alaturi la greu. Iata motivul in materialul video de mai jos pentru care fata i s-a lipit de suflet lui Tibi!##VIDEO143590##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.