Toate organele au incetat sa ii mai functioneze din cauza unei banale intepaturi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 16:40

Un barbat a povestit despre calvarul prin care a trecut si cum s-a zbatut pentru viata din cauza unei intepaturi de paianjen.

John Catlin s-a temut ca nu o sa mai isi poate folosi piciorul si ca va trebui amputat dupa ce a fost intepat de cel mai veninos paianjen din Anglia.

Se pare ca acest miriapod face ravagii in Marea Britanie in ultima perioada. Tot veninul i s-a raspandit in corp, iar organele vitale au incetat sa mai functioneze pentru un moemt. El a fost muscat de degetul cel mare de la picior anul trecut.

A icneput sa aiba frisoane si asa a ajuns la medic.

Insa pana sa vina ambulanta, barbatul a ajuns in stare si mai grava cu febra foarte mare. Doua saptamani am stat in spital, iar piciorul a devenit negru rosu cu multe umflaturi. Am avut si probleme cu rinichii. Am vrut sa mor efectiv, mai ales ca eram in pericol ca piciorul sa-mi fie amputat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: