Tocana de vara cu pui si fasole pastai

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:53

Cost estimativ: 25 lei pentru 6 personae


Ingrediente

1 kg ciocanele de pui
2 cepe mari
1 lingura de faina (optional)
1 morcov
dafin, cimbru, sare, piper
1 dovlecel
1 vanata
500 g pastai de fasole
1 legatura marar
1 lingura de bulion
4-5 rosii sau 1 cutie rosii in bulion


Mod de preparare

Prajiti puiul intr-o lingura de ulei pana devine auriu.

Scoateti-l pe un servetel sa se elimine excesul de ulei.
Optional, puteti da prin faina puiul pentru a se praji mai bine si pentru a ajuta mai tarziu sa se ingroase sosul.
Scoateti puiul din cratita, iar in acelasi ulei caliti bine ceapa si morcovul tocate marunt, impreuna cu dafinul si cimbrul.
Cand s-au inmuiat putin, adaugati dovlecelul si vanata tocate cuburi.
Adaugati inapoi ciocanelele, adaugati fasolea pastai rupta in bucati mici, bulionul si rosiile (tocate marunt) si fierbeti in suc propriu cu capac, la foc mic timp de 30 minute.

Verificand daca este facut puiul, dregeti de sare si piper si serviti cu multa verdeata.



 

Taguri: