Tocanita de vitel cu sos de bere

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 01:10

Cost estimativ: 50 lei pentru 6-8 persoane

 

Tocanita de vitel cu sos de bere
Cost estimative 50 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
1,5 kg karne de vitel
2-3 cepe
2-3 morcovi
500 g ciuperci
Dafin, cimbru, sare, piper,ulei de masline
1 l bere
O cana de supa
O legatura patrunjel
Mod de preparare
Intr-o craticioara groasa cu capac se prajeste, la foc iute, carnea de vitel, tocata cubulete de 1,5- 2 cm.
Cand a prins culoare pe toate partile, se scoate sa se scurga excesul de grasime, apoi in aceeasi craticioara, se calesc ceapa, morcovul si ciupercile, impreuna cu dafin, cimbru, sare si piper, pana cand se inmoaie putin.
Se adauga carnea, se stinge cu supa si bere, se acopera si lasa focul mic pana cand scade si devine de consistenta unei tocane.
Se da jos de pe foc si se amesteca cu patrunjel tocat proaspat deasupra.

Ingrediente

1,5 kg karne de vitel
2-3 cepe
2-3 morcovi
500 g ciuperci
Dafin, cimbru, sare, piper,ulei de masline
1 l bere
O cana de supa
O legatura patrunjel


Mod de preparare

Intr-o craticioara groasa cu capac se prajeste, la foc iute, carnea de vitel, tocata cubulete de 1,5- 2 cm.


Cand a prins culoare pe toate partile, se scoate sa se scurga excesul de grasime, apoi in aceeasi craticioara, se calesc ceapa, morcovul si ciupercile, impreuna cu dafin, cimbru, sare si piper, pana cand se inmoaie putin.
Se adauga carnea, se stinge cu supa si bere, se acopera si lasa focul mic pana cand scade si devine de consistenta unei tocane.Se da jos de pe foc si se amesteca cu patrunjel tocat proaspat deasupra.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.