Ingrediente
1,5 kg karne de vitel
2-3 cepe
2-3 morcovi
500 g ciuperci
Dafin, cimbru, sare, piper,ulei de masline
1 l bere
O cana de supa
O legatura patrunjel
Mod de preparare
Intr-o craticioara groasa cu capac se prajeste, la foc iute, carnea de vitel, tocata cubulete de 1,5- 2 cm.
Cand a prins culoare pe toate partile, se scoate sa se scurga excesul de grasime, apoi in aceeasi craticioara, se calesc ceapa, morcovul si ciupercile, impreuna cu dafin, cimbru, sare si piper, pana cand se inmoaie putin.
Se adauga carnea, se stinge cu supa si bere, se acopera si lasa focul mic pana cand scade si devine de consistenta unei tocane.Se da jos de pe foc si se amesteca cu patrunjel tocat proaspat deasupra.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta