Tocmai acum s-a aflat! Care este legătura dintre Mr. Pink, fostul soț al Monicăi Gabor, și președintele Chinei. Totul a ieșit la iveală

Author: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2022, 01:05
Cine este, de fapt, Mr. Pink?

Mr Pink și Monica Gabor și-au spus adio după 10 ani de relație. Abia acum a ieșit la iveală cine este, de fapt, misteriosul miliardar chinez și ce legătură are cu președintele Chinei.

Mr. Pink, fostul partener al Monicăi Gabor, a fost întotdeauna o personalitate discretă care s-a ascuns în spatele miliardelor de dolari despre care se spune că le deține. Tocmai acum s-a aflat cine este, de fapt, miliardarul chinez.

Cine este, de fapt, miliardarul chinez Mr. Pink

Mr. Pink este cunoscut în presa internațională ca fiind un om de afaceri putred de bogat, care în urmă cu câțiva ani își permitea să-i ”închirieze” pe copiii lui Michael Jackson pentru un eveniment privat.

Omul de afaceri chinez a acordat o singură dată un interviu pentru o publicație arabă de buisness, iar autorul materialului a specificat că tratativele pentru acest interviu au durat câteva luni, pentru că chinezul a fost foarte greu de convins.

Poe Qui Ying Wangsuo este foarte discret în tot ceea ce face, încât nici oamenii din țara lui de origine nu-l prea cunosc.

O publicație din  Hong Kong a realizat o investigație despre Mr. Pink. Acesta a fost surprins în timp ce stătea la masa cu Silvio Berlusconi, înainte de a prelua un pachet de acțiuni al uni club AC Milano de către concernul Asia Pacific Exchange and Cooperation Foundation. 

Citeste si: Irinel Columbeanu, prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit: "Într-un cuplu..."

Mr. Pink, în tratative cu Silvo Berlusconi

Jurnaliștii chinezi au descoperit că în spatele oamenilor de afaceri care semnau cu fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, se afla însuși președintele Chinei, Xi Jinping.

”Președintele Xi Jinping este un mare fan al fotbalului, iar visul său este să aducă nivelul acestui sport în China la nivel mondial. El a introdus în această săptămână un program de reformă a fotbalului prin care îți propune să dea o mai mare atenție echipei naționale de fotbal, să găzduiască o ediție a Cupei Mondiale,

să ajungă la turneul final și chiar să cucereasca un titlu mondial. Pentru a-și atinge acest scop, el nu se va uita la costuri, însă pentru a scoate fotbalul chinez în lume, primul pas este să ajungă în casa fotbalului de clasă mondială”, scria în 2015 publicația Next Magazine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În materialul realzat de presa din Hong Kong s-a specificat faptul că nimeni nu-l cunoaște pe Mr. Pink și nu s-a scris niciodată despre el în China.

”La ceremonia de semnare a înțelegerii și-a făcut apariția și un om de afaceri de pe alt continent, poreclit Mr Pink, care de asemenea este unul dintre cumpărători. Rămâne un mister cine e rezidentul din Los Angeles care se prezintă cu numele de Poe Qui Ying Wangsuo.

În China nu s-a scris niciodata despre el. Mr Pink și-a căpătat porecla pentru ca societatea lui vinde băutura cu același nume, care este foarte populară pe piața americană. Produsul a fost lansat și în China în 2012, iar la conferința de presă au participat mai mulți artiști internaționali, dar nimeni nu cunoaste cu adevarăt resursele financiare din spatele lui Mr Pink”, au scris jurnaliștii din Hong Kong.

Citeste si: Irinel Columbeanu, prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit: "Într-un cuplu..."