Tocmai acum s-a aflat. Câte kilograme s-a îngrășat Mellina la Survivor România? Războinica a spus adevărul

Autor: Ana Dinu
Mellina a recunoscut cate kilograme s-a îngrasat la Survivor

Mellina de la Survivor a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat în timpul competiției din Republica Dominicană.

Artista a părăsit  Survivor România după un parcurs de trei luni în competiția din jungla dominicană. Războinica s-a întors în România cu o mulțime de amintiri, dar și cu câteva kilograme în plus.

Câte kilograme s-a îngrășat Mellina la Survivor România?

Recent, Mellina a declarat că din cauza unor dereglări hormonale s-a îngrășat 11 kilograme în competiția din Republica Dominicană.

La începutul competiție, Mellina a slăbit foarte mult, însă lucrurile s-au schimbat înainte de plecarea din concurs, când a început să ia în greutate. Aceasta este mulțumită de felul în care arată.

”M-am îngrășat 11 kilograme, acolo în Republica Dominicană, din cauza unui dezechilibru hormonal. Când m-am întors în țară am mai luat câteva kilograme. Și, spre bucuria mea, s-a îngrășat fiecare parte a corpului.

Adică mi s-au mărit sânii fără să fac eu vreo operație estetică până în prezent. Experiența avută m-a schimbat foarte mult, acum sunt mult mai relaxată, mult mai liniștită.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mi-a plăcut și mi-a fost foarte greu, trecând de la agonie, la extaz. În prima fază am slăbit foarte mult acolo, în așa hal încât am crezut că cercelul din buric o să mi cadă, pentru că nu mai avea pe ce sta.

Mai atârna de o fărâmă de piele. Până în august mi-am luat vacanță și apoi voi intra în studioul de înregitrări",  a

declarat Mellina, pentru Click.ro.

Citeste si: Mellina, momentul adevărului. Ce se întâmpla în echipa Războinicilor când în competiție intrau concurenți noi? Nimeni nu a spus asta până acum: „Credeam că o să intrăm...”

Mellina, despre fotografiile care au apărut pe internet cu ea nemachiată

Fosta concurentă de la Survivor România a fost criticată extrem de dur de fanii emisiunii pentru că își editează pozele foarte mult.

Aceștea susțin că este o diferență de la cer la pământ între pozele de pe rețelele de socializate și aparițiile sale televizate. Mellina nu s-a abținut și le-a dat replica internauților.

”Eu nu am venit la „Survivor România” ca să fiu frumoasă, am venit ca să fiu puternică. Când ne punem o poză pe Instagram, toți suntem frumoși. Pun poze când mă duc să îmi fac un make-up, când mă duc la coafor sau când mă pregătesc să merg la un eveniment.

Pozele mele de pe Instagram sunt alese, port make-up, sunt făcute în lumina potrivită. Toate femeile fac acest lucru. Eu, în viața de zi cu zi, nu mă machiez și acest lucru mi-a placut foarte mult la „Survivor România”, nu a fost nevoie să ne aranjăm pentru a apărea în fața camerelor”, a explicat Mellina.

Citeste si: Mellina, momentul adevărului. Ce se întâmpla în echipa Războinicilor când în competiție intrau concurenți noi? Nimeni nu a spus asta până acum: „Credeam că o să intrăm...”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.