Tocmai acum s-a aflat! Ce avere are, de fapt, Mihai Tudose. Iată cât de bogat este fostul Premier al României

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2021, 16:15
Ce avere are, de fapt, Mihai Tudose.
Sursa: Facebook

Mulți români se întreabă ce avere are, de fapt, Mihai Tudose. Ei bine, despre avuția fostului premier al României a venit cu detalii chiar el. 

Conform ultimei declarații de avere, europarlamentarul PSD Mihai Tudose  împreună cu soţia sa deţin un apartament de 97 de metri pătraţi în Brăila, cumpărat în 1996, dar şi două autoturisme Mercedes. Iată mai jos cum arată declarația de avere a fostului premier.

Citeste si: Cine este sotia lui Mihai Tudose! Firma la care a lucrat partenera de viata a fostului Premier al Romaniei a incheiat multe contracte cu Statul

Ce avere are Mihai Tudose

Mihai Tudose este sustinut acum de PSD sa preia postul de premier in locul lui Sorin Grindeanu. Acesta este la al cincilea mandat de deputat, vicepresedinte PSD si a fost ministru al Economiei in Cabinetul Grindeanu, dar si in perioada decembrie 2014- noiembrie 2015, in ultimul Guvern Ponta, potrivit ziare.com.

 În perioada 1980-1987, Mihai Tudose a dobândit o colecție filatelică cu o valoare estimată la 30.000

euro. În luna septembrie 2018, Mihai Tudose a vândut un autoturism, pe care a luat 97.629 lei.

Conform celei mai recente declaraţii de avere, Mihai Tudose deţine împreună cu soţia sa un apartament de 97 de metri pătraţi în Brăila, cumpărat în 1996. Deputatul are şi două autoturisme Mercedes, din 2015, respectiv 2017. Are un credit de 25.000 de euro, scadent în 2021. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mihai Tudose, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 20 iulie, de la ora 23:00, pe Kanal D!

La capitolul venituri, europarlamentarul PSD a trecut indemnizaţia de Deputat de 115.435 lei de la Parlamentul României, 5000 de lei indemnizația de prim-ministru.,

Mihai Tudose este asociat în firma SC 1001 Net România, din Brașov, unde are 7 de părți sociale, care însumează 70 de lei.

Este vicepreședinte al PSD la nivel național și vicepreședinte al organizației PSD Brăila.

Mihai Tudose la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihai Tudose, fost Premier al României, este invitatul din această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Mihai Tudose, invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dumneavoastră?”, “Cine a încercat să vă creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “ Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose varianta modernă a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate invitatului din această seară, Mihai Tudose, în cadrul emisiunii  ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.