Tocmai acum s-a aflat. Ce face, de fapt, Cătălin Botezatu în timpul pauzelor Bravo, ai Stil! Celebrities

Autor: Luiza Stama

Fanii Bravo, ai Stil! Celebrities si-au satisfacut cea mai mare curiozitate! Iata ce face Catalin Botezatu in timpul pauzelor show-ului de la Kanal D!

Sambata, 29 august, Bravo, ai stil! Celebrities revine in casele telespectatorilor Kanal D. Incepand cu ora 22:00, fanii show-ului despre stil se vor bucura sa ii revada pe indragitii jurati, pe frumoasa prezentatoare, Ilinca Vandici, dar si pe concurentele care, cu siguranta vor surprinde cu tinute noi si cu povesti savuroase.

Show-ul va putea fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, iar competitia se va relua chiar de ma momentul in care s-a oprit, din cauza pandemiei.

Cate va fi tema galei Bravo, ai stil! Celebrities

Bravo, ai stil! Celebrities va reveni cu o gala, pe tema "Oldies, but goldies", iar telespectatorii se vor bucura de spectacolul stilului si de revederea celor trei jurati, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu. Ilinca Vandici este si ea pregatita sa dea startul competitiei de stil!

Cele noua concurente ramase in competitie se vor intrece pentru premiul de 100.000

de lei si pentru titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania.

Ce face Catalin Botezatu in timpul pauzelor

Telespecatorii celebrului show s-au intrebat mereu ce fac juratii in timpul pauzelor de la Bravo, ai stil! Ei bine, daca Raluca Badulescu si Maurice Munteanu prefera sa poarte o conversatie amuzanta, la o cafea sau o gustare, Catalin Botezatu face cu totul altceva.

Bote nu sta de vorba si nici nu lasa sa treaca inutil minutele, caci timpul vedetei este extrem de pretios. Catalin Botezatu este vazut mai tot timpul, in pauze, vorbind la telefon sau scriind mesaje. Reporterii Kanal D au avut curiozitatea sa afle cu cine tine Bote legatura atat de strans si au si reusit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bravo, ai stil! Celebrities live: cum poti urmari online

Citeste si: Primele declaratii ale concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii

Spre surpriderea tuturor, juratul nu a ezitat nicio clipa sa spuna ca este pe telefon pentru ca munceste! Vedeta se ocupa de afacerile proprii si este tot timpul activ in decizii si schimbari care apar la fabrica lui sau la magazine.

In acelasi timp, Catalin Botezatu este extrem de implicat in activitatea unei agentii de modelling din Pitesti, cu care tine indeaproape legatura.

Catalin Botezatu munceste cu placere, iar acest lucru este, cel mai probabil unul dintre secretele reusitei vedetei in afaceri. Relaxat si mereu zambitor, Bote reuseste cu usurinta sa managerieze orice stuatie sau problema, la fel cum o face si in platoul Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: Peste doua milioane de fani au urmarit editia de aseara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, pe podiumul audientelor

Citeste si: Anamaria Prodan, vedeta celei mai noi colectii Catalin Botezatu, prezentata la Paris!