Tocmai acum s-a aflat! Cu cine și-a petrecut Andrei Dascălu ziua de naștere? Războinicul a împlinit 23 de ani

Autor: Marina Ionescu
Cu cine și-a petrecut Andrei Dascălu ziua de naștere?
Sursa: Facebook

Războinicul Andrei Dascălu a împlinit 23 de ani. Iată cu cine și-a petrecut finalistul de la Survivor România 2021 ziua de naștere.

Andrei Dascălu și-a sărbătorit pe 16 iulie ziua de naștere. Fostul Războinic a împlinit 23 de ani și a primit urări din partea foștilor coechipieri, dar și de la Faimoși. Află ce i-au urat foștii colegi finalistului Survivor România 2021.

Citeste si: Daniel Pavel, detalii neștiute din spatele experienței Survivor România. A refuzat să mănânce din spirit de solidaritate pentru concurenți

Cu cine și-a petrecut Andrei Dascălu ziua de naștere

Războinicul Andrei a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din cadrul competiției Survivor România 2021. De-a lungul emisiunii a fost de câteva ori favoritul publicului și a reușit să ajungă până în marea finală alături de Marius și Zannidache.

Finalistul de la Survivor a împlinit 23 de ani pe 16 iulie.

Campionul la box și-a sărbătorit ziua de naștere cu câțiva colegi. Andrei Dascălu s-a întâlnit cu foștii lui colegi, Sindy și Bogdan Urucu, pentru a sărbători această zi specială. Ceilalți concurenți ai sezonului 2 i-au transmis numai gânduri bune prin intermediul rețelelor de socializare. 

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

Andrei a primit urări din partea mai multor foști concurenți de la Survivor România 2021. Cucu, Roxana Ghiță, Marius Crăciun, Irisha, Andreea Lodbă și Sebastian Chitoșcă sunt doar câțiva dintre cei care i-au scris de ziua lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La mulți ani, The Boom! Tot ce îmi doresc pentru tine este sa fii sănătos și să ajungi în vârful piramidei! Pe restul le descurci tu!/ La mulți ani, brothere!/ La mulți ani! Te pup și te îmbrățișez cu drag!”, au fost doar câteva dintre urările venite din partea Faimoșilor și Războinicilor.

Andrei Dascălu, prima reacție după ce a pierdut trofeul Survivor România

Campionul la box știa că nu ar fi avut șanse în fața lui Zanni, pe care l-a felicitat și pe care îl respectă foarte mult. Andrei se bucură că a fost un exemplu pentru cei de acasă, care l-au susținut masiv de-a lungul competiției.

Războinicul este mândru că a ajuns în finala Survivor România 2021 și se aștepta la acest deznodământ. 

Citeste si: Marius Craciun, dezvaluiri despre comportamentul Elenei Marin din spatele camerelor: „Ea tot timpul ne-a spus că îi place de noi...”

„E cea mai mare realizare de-a mea de până acum. Eram cumva conștient că nu am șanse în fața lui Zanni, un războinic în fața unui faimos nu prea are șanse.

Sunt mândru, mă simt împlinit că am ajuns până aici. Plec împlinit acasă, poate am fost un exemplu pentru oamenii de acasă, în special pentru copii. Crește inima în mine, am făcut multă lume fericită. Îl felicit pe Zanni, să-ți cumperi apartament. 

(…) Când am aflat că Zanni va participa la Survivor, m-am bucur că voi concura cu el. Eu îi știam melodiile, îi știam povestea. Îl apreciez pentru că a trecut prin multe, nu a avut o viață ușoară, îl înțeleg.

Nici viața mea n-a fost cine știe ce, am trecut și eu prin multe. Are tot respectul meu, merită acest trofeu, deja e clar că viața lui se va schimba în bine”, a declarat Andrei Dascălu după ce Zanni a câștigat trofeul.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.