Tocmai acum s-a aflat. Cum a murit fiul necunoscut a lui Ioniță de la Clejani? Avea doar 8 ani

Autor: Ana Dinu
Cum a murit fiul lui Ionita de la Clejani?

Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole, a făcut primele declarații despre moartea fratelui ei. Băiatul a murit la vârsta de opt ani.

Familia Clejanilor a intrat în atenția publică după ce Fulgy, fiul artiștilor, a fost implicat în mai multe scandaluri. Tânărul de 23 de ani a intrat în conflict chiar și cu sora sa vitregă, Ramona Manole. Bruneta nu a mai rezistat acuzațiilor tânărului și a dat cărțile pe față.

Ramona Manole, detalii șocante despre moartea fiului necunoscut al lui Ioniță de la Clejani

Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani a declarat în cadrul unei emisiuni că tatăl ei a mai avut un fiu pe care nu l-a recunoscut și care a sfârșit tragic.

Citeste si: Ioniță de la Clejani, dezvăluiri incredibile despre divorțul de Viorica: ”Nu este ușor...”

Ramona Manole a făcut dezvăluiri incredibile despre moartea fratelui său.

Băiatul lui Ioniță de la Clejani ar fi murit la vârsta de 8 ani, înecat într-o fântână. Aceasta a mărturisit că a fost la morântul fratelui său în 2010. Au trecut mai bine de 20 de ani de la momentul în care băiatul și-a pierdut viața.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Este un adevăr, n-are de ce să fie un șoc. Așa este, așa am auzit, și dacă va fi nevoie voi descoperi. Fiind acolo din localitate cu toții, vă dați seama că secretele nu ai cum să le știi. Este un adevăr pur, adică nu este zvon. Există și probe în acest sens, există acea doamnă. Cu ani în urmă am fost la mormântul acestui copil, lucru care pe mine mă doare. 

Mama băiatului trăiește. Ascunsă am fost și eu timp de 30 de ani”,  a declarat Ramona Manole, în cadrul unei emisiuni televizate.

Tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că tatăl său a mai avut un fiu. Aceasta susține că artistul nu s-a interesat de el, la fel cum a procedat și cu ea.

„Da, din ce am auzit și eu, da.  Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”,  a declarat fiica lui Ioniță de la Clejani.

Citeste si: Fulgy, dezvăluiri cutremurătoare: ”Am fost la un pas de a le lua viața părinților mei!” Ce a făcut tânărul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.