Tocmai acum s-a aflat! Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry: "Mi-a apărut într-un vis"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 30 aug 2021, 18:01
Nicole Cherry se pregătește să devină mămică pentru prima oară.
Sursa: Facebook

Nicole Cherry se pregătește să devină mămică pentru prima oară, așa că mulți își doresc să afle ce nume a ales artista pentru fiica ei. Iată că așteptarea a luat sfârșit și cântăreața a făcut anunțul mult așteptat!

Nicole Cherry este în centrul atenției după ce a rămas însărcinată. Artista va deveni mama unei fetițe în aproximativ trei luni. Astfel, cântăreața a dezvăluit care va fi numele pe care îl va purta fiica ei.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes: ”Am avut un an în care nu am cantat din cauză că...”

Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista își ține la curent fanii cu tot ce se întâmpă în viața ei, mai ales de când este însărcinată. În luna decembrie, "cireșica" o va aduce pe lume pe fetița ei. Astfel, aceasta a vobit despre momentul în care micuța va apărea pe lume.

"Suntem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. La începutul lunii decembrie ar trebui să nasc. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare.", a povestit cu emoții Nicole pentru Viva.

Citeste si: Nicole Cherry, primele dezvăluri despre nunta cu Florin Popa! Când se căsătoresc cei doi: ”Mi-a dat deja inelul”

Recent, în cadrul unui interviu, Nicole Cherry a dezvăluit cum se va numi fetița ei. Artista a declarat că este foarte încântată de numele pe care l-a ales pentru fetița ei, deoarece i-a apărut în vis.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Artista nu a mai păstrat secretul și a recunoscut cum se va numi fiica ei și a lui Florin Popa, cu care are o relație de aproximativ doi ani.

"Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis", a mai adăugat Nicole Cherry.

Cum a anunțat Nicole Cherrycă este însărcinată la 22 de ani! 

Nicole Cherry și-a anunțat fanii că este însărcianată într-un mod extrem de emoționant. Artista a lansat în luna iunie o piesă în care a dezvăluit că urmează să devină mămică.

Citeste si: Nicole Cherry are probleme cu sarcina? Ce a dezvăluit artista pe Instagram

"În iunie am lansat o melodie în limba română – "Scrie-mi pe suflet" – care a ajuns în Top 10.  

În videoclipul piesei, am dezvăluit că sunt însărcinată și am avut emoții foarte mari, pentru că am păstrat secretă trei luni această veste; purtam mereu haine largi și nu ieșeam foarte mult", a declarat Nicole Cherry.

După ce a lansat piesa „Scrie-mi pe suflet", Nicole Cherry a simțit nevoia să transmită un mesaj emoționant și pe rețelele sociale.

"Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.
Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.
Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.