Tocmai acum s-a aflat! In ce STARE se afla Benone Sinulescu! Directorul spitalului a facut anuntul: ''Corpul dansului...''

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 iul 2021, 14:42
Noi informatii despre starea de sanatate a artistului Benone Sinulescu
Sursa: Facebook

Noi informatii despre starea de sanatate a indragitului Benone Sinulescu. Ce se intampla in prezent cu artistul care se afla inca internat in spital?

Indragitul Benone Sinulescu se afla inca internat in Spitalul Judetean Arad, dupa ce starea sa de sanatate s-a inrautatit saptamana trecuta. Artistul sufera de o afectiune cardiaca si in ultimele luni boala s-ar fi agravat. In urma aproximativ o saptamana, cantaretul si-ar fi pierdut constinta, iar atunci sotia sa a decis sa-l interneze la o clinica privata.  

De curand, Directorul medical al Spitalului Judetean Arad, in care celebrul Benone Sinulescu se afla internat, a facut cateva precizari importante despre starea de sanatate a artistului.

In aceste momente dificile pe care le traverseaza indragitul cantaret de muzica populara cea care ii este alaturi permanent este sotia sa.

Care este starea de sanatate a celebrului artist Benone Sinulescu

Recent, directorul medical al Spitalului Judetean Arad, Lenuta Timis, a facut cateva declaratii importante despre starea de sanatate a cantaretului Benone Sinulescu in prezent. Aceasta a precizat faptul ca starea artistului este stabila, este constient si poate comunica.

"Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală.

Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală(...) Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit", a spus Directorul Spitalului Judetean Arad, Lenuta Timis, potrivit cancan.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: CITEȘTE: REACȚIA Irinei Loghin după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. Ce a spus cântăreața?

De asemenea Directorul Spitalului Judetean Arad a mai subliniat faptul ca Benone Sinulescu poate sa comunice cu medicii si este la fel de comunicativ asa cum il cunoaste o tara intreaga. Si totodata, aceasta a mai precizat si faptul ca nu se cunoaste cat va mai trebui sa mai ramana internat artistul, acest lucru depinzand de evolutia starii sale de sanatate.

"Asta nu putem să estimăm, vă dați seama. Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00",

a mai adaugat directorul medical al Spitalului Judetean Arad, Lenuta Timis.

Citeste si: Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Soția artistului, scandal cu fostul impresar: "Se pregătea de înmormântare"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?