DOCUMENTUL care demonstreaza ca premierul Florin Cîțu a făcut închisoare în Statele Unite!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 10:10
Premierul Florin Cîțu
Sursa: Facebook

Florin Cîțu a fost încarcerat  în SUA pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor. Legislația americană nu face diferență între cele două situații.

Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1000 de dolari în Statele Unite ale Americii, informează  Flux24.

Citeste si: Florin Cîțu, promisiuni pentru români: ”Vom putea să plătim şi pensii mai mari şi salarii mai mari!” Când va avea loc schimbarea

Premierul Florin Cîțu a făcut închisoare

Decizia de a fi reținut 2 zile în anul 2000 și a primi și o amendă de 1000 de dolari americani este a unui judecător american, iar premierul Cîțu și-a recunoscut fapta.

”Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare. Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă”, a declarat Cîțu.

„Eu am condus, a fost o greșeală, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând și mașina și am mers un an de zile pe jos. Nu e ceva cu care să te mândrești”,
a mai spus premierul liberal.

Citeste si: Se taie pensiile? Anunţul momentului pentru pensionari! Florin Cîţu a spus clar

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După apariția știrii și după ce premierul Cîțu a confirmat că a făcut închisoare în Statele Unite, Eurodeputatul Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, a reacționat pe Facebook.

"Știrea care i-a explodat „big time” în freza lui Cîțu – cu privire la isprava din SUA, când a condus băut și a fost reținut de poliție – este o explicație pentru ieșirile delirante ale acestuia din ultima perioadă: avem un premier „cool” care nu consumă pâine, ci alcool şi – pare-se – „ierburi”, nu neapărat în ordinea asta!

Când omul nu e afumat, e beat de-a binelea – de aia toate sunt WOW pentru „halucinogenul” Cîțu, salariile sunt la un nivel „big time”, iar românii tot mai fericiți cu fiecare zi scursă cu PNL la guvernare!
⁉️ Întrebarea care se cere, firesc, pusă este: „Ce se consumă la Palatul Victoria?”

Sunt sigur că pseudo-liderasul de la PNL Bacău care-l susține pe Cîțu – (…) – cunoaște răspunsul și poate să facă lumină în această privința!

Mai ales că, din postura privilegiată de trădător util, l-a lăsat pe Orban cu ochii în soare, alegând să-l susțînă pe „consumatorul” de la Palatul Victoria pentru șefia PNL, pe Cîțu, acest liberal 2 în 1: când beat, când „afumat”.",  eurodeputatul Dragoș Benea, președinte PSD Bacău.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.