Tocmai nascuse si astepta sa isi vada pentru prima data bebelusul, dar s-a panicat cand medicii i-au spus pe un ton grav: "Nu cred ca sunteti pregatita pentru asta, fetita nu arata normal!" E incredibil cu ce se nascuse copilul pe cap

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 16:35

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare si au starnit zambete pe fata a zeci de mii de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce o mama a urcat pe Facebook mai multe imagini cu fiica ei, in varsta de un an si jumatate. Ceea ce a impresionat pe toata lumea este o particularitate fizica a micutei, iesita din comun.

MilliAnna are inca de la nastere parul din breton decolorat complet, de un alb perfect. Afectiunea se numeste poliosa si se manifesta prin lipsa pigmentului la nivelul scalpului si a podoabei capilare.

Desi fetita atrage privirile admirative ale multora dintre cei care o vad, mama ei recunoaste ca aceasta particularitate are si partile ei negative.

"Exista si persoane care incep sa rada de ea atunci cand o vad. Si la gradinita MilliAnna a avut parte de rautati din cauza colegilor. Din fericire sunt cazuri izolate. Planuiesc sa imi cresc fiica spunandu-i ca este speciala si frumoasa, vreau sa vada partea pozitiva a acestui semn", marturiseste mama, care sufera de fix aceeasi problema.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.