Tolga din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru Nazlı Çetin, cea care i-a devenit soră și în viața reală! Ce i-a spus Berk Ali Çatal fostei lui colege, după retragerea ei din distribuția producției! „Mă bucur că am jucat împreună”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2023, 12:06

Berk Ali Çatal, alaturi de fosta lui colega de platou Nazli Cetin

Sursa: Captură KANAL D

Tolga din serialul Totul pentru familia mea, doborât de tristețe după ce colega lui de platou, Nazlı Çetin, a părăsit distribuția! „Leyla nu va mai fi cu fratele ei, dar tot e aici” Iată ce mesaj de suflet i-a transmis Berk Ali Çatal, celei pe care o consideră sora lui și dincolo de platourile de filmare!

Berk Ali Çatal are doar 28 de ani și este deja considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din tânăra generație. Tânărul s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului sau desăvârșit și a pasiunii sale pentru actorie. Cel mai recent proiect din care a făcut parte și care i-a adus mare succes, este serialul Totul pentru familia mea în care a interpretat rolul Tolga, un tânăr foarte ambițios și puternic.

Tolga din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru Nazlı Çetin, cea care i-a devenit soră și în viața reală

Născut în anul 1995, în Istanbul, Berk Ali Çatal a crescut și a fost educat exemplar de către părinții săi, care s-au implicat trup și suflet în trasarea traiectoriei sale pe plan profesional. După absolvirea liceului, tânărul a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Yeditepe, pe care a încheiat-o cu brio în anul 2019, fiind catalogat drept unul dintre cei mai apreciați studenți ai promoției sale.

Citește și: La mulți ani! Leyla din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit talentata actriță Nazlı Çetin și unde și-a petrecut ziua de naștere

Berk Ali Çatal a debutat însă pe platourile de filmare încă din perioada liceului, în anul 2009, în serialul Aile Reisi, iar apoi a fost cooptat și în alte câteva seriale de succes care i-au adus notorietate și aprecierea publicului din Turcia și din străinătate.


Cel mai recent proiect în care a jucat este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Tolga, care de asemenea i-a adus mare succes pe plan profesional și l-a propulsat în topul celor mai apreciați actori din tânăra generație.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În timpul celor aproape doi ani de filmări, Berk a demonstrat un talent uluitor și a legat multe prietenii frumoase.

Tânărul actor a suferit enorm în momentul în care colegă lui de platou Nazli Cetin, cea care a jucat rolul surorii sale, Leyla, a părăsit distribuția serialului. La scurt timp, tânărul i-a transmis un mesaj de suflet pe contul lui de socializare.

„Uneori v-ați uitat la spatele celuilalt, alteori ea s-a supărat, v-ați enervat, dar cel mai important, nu ați părăsit-o niciodată în timp ce toate astea se întâmplau...

Erați mereu unul lângă celălalt. Tolga a putut să aibă încredere în cineva după foarte mult timp. Dar că toate lucrurile bune, din păcate, și asta are un sfârșit... Leyla nu va mai fi cu fratele ei, dar tot e aici... Am învățat și de la ține ceva ce nu știam sută la sută. Frăția... Bine că te-am cunoscut, mă bucur că am jucat împreună, cred că am reușit... Cel puțin, din câte văd, am reușit să reflectăm puțin sentimentul de frate și soră.
Nu este sfârșitul drumului... Mulțumesc pentru efortul depus, pentru inima ta, pentru frăția ta... Fie că norocul să fie cu ține în noile tale călătorii dragă mea!”
, a transmis Berk Ali Çatal pe contul lui de Instagram.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Nazlı Çetin a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Leyla! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului? „Toate lucrurile bune se termină”