Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un alt bărbat. Vezi online live episodul 92 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 feb 2024, 03:20

Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un alt bărbat.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 92 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 9 mai. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 9 mai, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat luni și marți de la ora 20:00. Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un bărbat, iar Afra și Asiye au ajutat-o pe Zehra de la propria sa nuntă

Ce se întâmplă în episodul 92 al serialului “Totul pentru familia mea”?

După ce au ajutat-o pe Zehra să fugă de acasă în ziua nunții ei, Afra și Asiye au rămas în casă și în timp ce se furișează afară sunt văzute de fratele ei și de mire, dar îi conving că sunt prietenele ei și că merg să se pregătească și ele de nuntă.

Tolga se căsătorește cu Zehra ca să nu o mai oblige familia să se căsătorească cu un bărbat pe care nu îl vrea.

Zehra se mută la el împreună cu sora ei, Bahar. 

Citește și: Ea este cea mai frumoasă actriță din serialele turcești: Arată spectaculos

Omer îi povestește lui Asiye că a închis-o pe Șeval în beci, ca pedeapsă pentru ce i-a făcut lui Sevgi. Își cere scuze pentru că nu a crezut-o și se împacă. Asiye insistă să se ducă amândoi să o scoată pe Șeval și între timp, Ahmet și copiii lui se întorc acasă pentru că li s-a defectat mașina.

Șeval nu recunoaște nimic atunci când Omer le spune cum ea a cauzat moartea lui Sevgi, dar Yasemin spune familiei că este adevărat. Ahmet îi spune lui Șeval să plece din casa lui și vrea să deschidă procesul de divorț. Ea pleacă la hotel dar îi spune că nu va divorța niciodată iar a doua zi, merge la club să vorbească cu el, sperând că îl convinge să o ierte. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Akif o înregistrează pe Șeval când spune că a închis-o pe Sevgi în beci câteva zile și merge să o denunțe. El pleacă cu o motocicletă pe care o găsește acolo iar Șeval se duce după el cu mașina ca să-l oprească. Akif face accident pe drum.

Citește și: Asiye îi povestește lui Omer despre modul în care a murit Sevgi. Vezi online live episodul 91 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări luni și marți de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.