Tom Boxer, ACUZATII DURE la adresa Antoniei: "Am creat un MONSTRU care mi-a intors spatele! S-a folosit de mine si de relatiile mele"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 11:30

Antonia este pusa la zid de unul dintre barbatii importanti din viata ei!

Tom Boxer, cel care a lansat-o si a dus-o practic pe culmile succesului, spune ca artista a profitat si si-a batut joc de el. Prezent in platoul emisunii WOWbiz, compozitorul a povestit ca atunci cand a gasit-o pe Antonia toate casele de discuri o refuzau.

 

"Toata imaginea pe care o aveti acum in cap despre Antonia este o imagine creata de mine. Cand am cunoscut-o o refuzau toti pe la casele de discuri.

La inceput nu avea nici macar cu ce sa se imbrace, i-am dat eu bani de haine, am investit in ea. Am incercat din tot sufletul atunci sa o fac sa se simta vedeta".

 

Tom Boxer a tinut sa sublinieze ca nu a avut niciun interes material cu Antonia si ca a simtit-o mereu ca pe sora lui.

 

"Am simtit-o aproape ca pe sora mea.

M-a implicat, am pus suflet in dezvoltarea ei. Am pregatit viitorul si succesul ei. Nu as fi creat personajul Antonia daca nu as fi crezut ca imi este un prietene".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Compozitorul a marturisit ca, dupa 2 ani in care a investit in

ea, artista l-a lucrat pe la spate.

 

"Am facut un contract in 3 parti. S-a intalnit in spatele meu cu directorul casei de discuri si m-au scos din schema. M-a lasat sa fac toata investitia, s-a folosit de toate relatiile mele, dupa care, la final, s-a intors cu spatele la mine. Acum intru intr-un loc si nu ma mai saluta, se intoarce cu spatele la mine si la Cristina".

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.