Ton in crusta de praz cu legume in sos Teriyaki

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Un chef bun inoveaza in permanenta in bucatarie, si se joaca cu arome si texturi.

In clipul de mai jos, Cesar Alonso este fericit sa ne convinga de talentul sau in bucatarie si ne prepara o reteta cu influente chiliene.

Pentru preparare aveti nevoie de:

- file de ton
- praz
- morcovi
- ardei gras
- creveti
- zucchini
- ghimbir
- broccoli
- mango
- ceapa
- sos de soia
- miere
- suc de portocale
- ulei de susan
- ulei de masline
- rosii cherry
- sare
- piper

Iata cum se pregateste:

##VIDEO143068##

Sambata, de la ora 11:00, la Kanal D, “ Arena Bucatarilor ” vine cu multe informatii utile pentru telespectatorii pasionati de gastronomie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”