Astăzi la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a propus o rețeta spectaculoasă cu specific italian, ton roșu în crusta de nuci și orez Basmati Primavera, un adevărat deliciu în sezonul de primăvară.
Cum se pregătește rețeta delicioasă de ton roșu în crustă de nuci și orez Basmati Primavera
Ca de fiecare dată, la Dimineața cu noi, Bursucu s-a aratăt extrem de curios să afle ce ingrediente va folosi colega lui, Patrizia Paglieri, dar și modalitatea de preparare a ineditei rețete de ton roșu în crustă de nuci și orez
De această dată, Patrizia a ales să gătească astăzi o rețeta cu specific italian, potrivită pentru începutul de primăvară în care ne aflăm și anume ton roșu în crusta de nuci și orez Basmati Primavera.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
"Astăzi o să fac un ton într-un fel foarte interesant! Îl fac cu o crusta de nuci, flambată cu coniac! E o rețeta foarte simplă dar foarte gustoasă și foarte spectaculoasă! Însă nu e foarte ieftină! Dar compensăm cu orez, pentru că orezul nu este scump! Avem un orez basmatic, pe care îl combinam cu fasole, mazăre, țelină și ceapă! Și ingredientul secret care se potrivește foarte bine cu peștele este curcumă!", a subliniat Patrizia Paglieri.
Ton roșu în crust ă de nuci și orez Basmati Primavera- ingrediente
- 700 g ton roșu
- 100 g nuci
- 100 g unt
- 60 ml coniac
- 300 g orez
- 60 g unt
- 1 ceapă
- 200 g mazăre congelată
- 50 g țelină
- 200 g fasole verde
- 1 lingură curcumă