Toni Grecu, despre asemănarea dintre el și fiul lui, Vlad: ”Este un tip foarte serios și sobru”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 nov 2022, 01:00

Toni Grecu a făcut dezvăluiri incredibile despre relația pe care o are cu fiul lui, Vlad, despre care spune că este un tip foarte serios și sobru, care nu a moștenit umorul de la el.

Toni Grecu a ales ca fiul lui să trăiască într-un mediu normal ”nu într-unul selectat artificial”, astfel a decis să-l trimită la un liceu de cartier, iar mai târziu a plecat în Marea Britanie, unde a studiat Chimia. Deși se aseamănă cu tatăl său, Vlad nu a moștenit umorul de la el.

”Cât de mult vă seamănă fiul dvs.?”

Toni Grecu a vorbit dechis despre fiul lui, pe care îl admiră necondiționat și despre care are numai cuvinte de laudă.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, umoristul a mărturisit că fiul lui este total diferit de el. Vlad, în vârstă de 27 de ani, este un tip foarte hotărât, cu ținte foarte clare și bine definite și cu o cultură total diferită, se raportează la un alt contex, a spus Toni despre fiul lui.

Citeste si: „Ați lovit vreodată o femeie?” Primarul municipiului Iași, moment de sinceritate la „40 de întrebări cu Denise Rifai” Ce s-a întâmplat între Mihai Chirica și fosta soție: „A fost o relație tensionată”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Seamănă în multe privințe, dar în legătură cu umorul, aici trebuie să nuanțez un pic, nu că nu l-a moștenit, are umor, dar nu are dorința să se expună public, nu îl interesează aspectul asta absolut deloc. E o persoană croită pe un calapod diferit de mine (n.r Cui îi seamănă?) Cred că seamnănă cu amndoi părinții. E mult mai serios și mai hotărât decât sunt eu...El

are ținte foarte clare, foarte bine definite, este foarte adaptat la contextul actual, știe ce se întâmplă în jurul lui, profesional vorbesc, trăiește într-o lume cu totul diferită de asta pe care o cunosc eu, are cu totul alte repere, din punct de vedere cultural este cu totul și cu totul diferit, se raportează la un alt context și la o altă lume, lucrează de performanță la maximum”, a
spus Toni Grecu despre fiul lui.

Citeste si: Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.