Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:“Am hotărât de comun acord să ne despărțim!”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 sep 2022, 16:26

Prima reacție a lui Toni Iuruc după vestea că divorțează de Simona Halep

Sursa: Facebook

Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze joi, 8 septembrie, la notar, a venit ca o bombă pentru toată lumea. La scurt timp, afaceristul a oferit și prima reacție despre presupusa separare de tenismenă.

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să pună capăt mariajului lor la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil. Se pare că motivul divorțului ar fi distanța care a intervenit între ei, din cauza carierei tenismenei.

Update: Este oficial! Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc a confirmat, în final, divorțul de celebra tenismenă.

Omul de afaceri de dezvăluit că au decis de comun acord să pună capăt mariajului.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”  a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Prima reacție a lui Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep

După vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, jurnaliștii au încercat să dea de omul de afaceri pentru a obține o primă reacție din partea lui. Toni Iuruc a fost surprins în prezența cumnatului său, Nicolae Halep, iar nici unul dintre cei doi n-a negat știrea apărută în spațiul public despre divorț. 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1689/20250254/1/simona-halep-us-open.jpg

Afaceristul a lăsat impresia că este nesigur, în timp ce Nicolae Halep a refuzat să ofere vreo declarație despre viața personală a sportivei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto. Sportiva revine în top 10 WTA. Ce loc va ocupa în clasamentul WTA

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment“, a

spus Toni Iuruc pentru Fanatik.ro.

„Nu comentez, nu pot să comentez“, e declarația oferită de Nicolae Halep.

În urmă cu aproximativ un an, cei doi s-au căsătorit civil, în cadrul unei ceremonii discrete, la Izvorani, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Simona Halep și Toni Iuruc ar fi urmat să se căsătorească religios pe data de 13 noiembrie, la Casino Sinaia, însă, la cum stau lucrurile în momentul de față, rămâne de văzut ce se va întâmpla până atunci.

Se pare că relația lor nu mai funcționa de ceva vreme, la insistențele părinților sportivei, cei doi au încercat să-și mai dea o șansă, însă fără rezultat. Cei voi ar urma să divorțeze de comun acord în cursul zilei de joi, la notar.

Citeste si: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc! Care este motivul separării

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?