Toni Petrea a demisionat de la FCSB! Becali i-a acceptat demisia! Cine e mare favorit să îi ia locul

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 apr 2023, 06:40

Toni Petrea

Sursa: Fcsb.tv

Toni Petrea a demisionat din funcția de antrenor principal al FCSB. Gigi Becali i-a acceptat demisia, așa că antrenorul părăsește echipa.

După înfrângerea cu 2-0 în fața Rapidului, de ieri seară, Toni Petrea a decis să demisioneze de la FCSB. Patronul echipei, Gigi Becali, i-a acceptat demisia.

Favorit să îi ia locul lui Toni Petrea este Nicolae Dică, ce a mai pregătit și în trecut formația FCSB.

„Mă consult cu oamenii să vedem cum e bine. Ar fi bine să vină un antrenor până joi.

Eu știu că ne calificăm și antrenorul ar veni cu o victorie, ar veni pe cai mari. Dică e o variantă. E un om cuminte. Pot lucra toată viața cu el. Am lucrat și am avut rezultatele cu el. Și ca jucător, și ca antrenor”, a declarat Gigi Becali  la ProArena.

După două meciuri în acest campionat FCSB are un singur punct. Echipa patronată de Becali a obținut un egal, 1-1, cu U Cluj în prima etapă și a pierdut ieri în Giulești, cu Rapidul.

Formația alb-vișinie a câștigat cu 2-0, prin golurile marcate de Dugandzic și Săpunaru.

Citeste si: Scandal între Adrian Mititelu și Mihai Rotaru! Ce schimb de replici au avut patronii celor două echipe de fotbal din Craiova

Becali vrea să iasă din fotbal: "Am două variante"

După 20 de ani în fotbal Gigi Becali anunță că plănuiește să își facă retragerea.

Becali a susținut în ultima perioadă în mai multe rânduri că vrea să "lichideze", să vândă toți fotbaliștii pe care poate să îi dea și să reducă drastic salariile.

”O să ies din fotbal, da! Pun fetele acționari și am terminat cu astea. Încet-încet, v-am spus că o să-l dau la fete (n.r.- clubul).  Am două variante: ori le dau fiecăreia câte 33%, ori mă gândesc să le scap de povara asta”, a declarat Gigi Becali la postul citat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Eu vreau doar așa, ca să le las fetelor moștenire. Ginerii sunt altceva, ar trebui să fie un nepot.

E moștenirea familiei, până la urmă, nu las doar la una, las la toate trei”, a adăugat Becali.

"Mă bate gândul să termin ușor-ușor cu fotbalul. Nu știu în câți ani, dar nici nu poți să lași moștenire la familie o echipă de fotbal. E patimă și te poate nenoroci, lași o afacere care toacă bani. Nu voi lăsa moștenire familiei mele o echipă de fotbal.

Trebuie să fac o strategie de recuperare a banilor și de câștig cât de mic. La ora asta, cinci milioane sunt banii dați și alea 10 milioane când am luat echipa de la Ministerul Apărării, iar ei nu mai recunosc. Echipa era praf, varză și trebuia să retrogradeze.

Sunt cam 15 milioane de euro, dar mai bagi și inflație. Am vândut teren cu 3 milioane, care acum face 50.  Sunt 15 milioane, hai să spun cu totul 20 de milioane. Banii ăștia trebuie să-i scot și pot să-i scot", declara anterior Becali, după ce FCSB a fost învinsă cu 1-0 de formația georgiană Saburtalo în Conference League.

Citeste si: Gigi Becali se îmbogățește pe zi ce trece! Milionarul și-a cumpărat hotel de cinci stele pe malul Mării Negre. Cât te costă dacă vrei să-ți petreci vacanța acolo