Top 10 cei mai frumoși actori turci! Pe ce loc se clasează Can Yaman și Burak Ozcivit

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mai 2023, 15:16
Top 10 cei mai frumoși actori turci! Foto(10)

Turcia se poate lăuda cu mulți actori care impresionează nu doar prin felul în care joacă, ci și prin felul în care arată

Sursa: Instagram

Top 10 cei mai frumoși actori turci! Rolurile pe care le-au interpretat i-au ținut pe fani lângă micile ecrane nu doar prin prisma talentului și a poveștilor cărora le-au dat viață, ci și prin prisma aspectului fizic al acestora.

Top 10 cei mai frumoși actori turci! Turcia se poate lăuda cu mulți actori care impresionează nu doar prin felul în care joacă, ci și prin felul în care arată. Aceștia se bucură de fani de pe întreg globul, iar filmele în care au jucat sunt de un mare succes.

Top 10 cei mai frumoși actori din Turcia

10. Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul ocupă locul zece în top.

Acesta are 35 de ani și și-a început cariera în anul 2009. La bază, Çağlar Ertuğrul este inginer mecanic, dar a fost desemnat ca făcând parte din cei mai buni actori turci din dramaturgie țării.

Citește și: FOTO Cine este noul iubit al lui Hande Erçel. Actrița din serialele turcești este mai fericită ca niciodată în brațele lui

Actorul a câștigat Premiul ”Golden Butterfly”, dar și premiul pentru „Cel mai bun actor într-un serial TV”, în anul 2020, respectiv 2021, relatează greattopten.com.

9. Onur Tuna

Onur Tuna are 37 de ani și și-a început cariera actoricească în urmă cu 12 ani. Acesta are o mare pasiune și pentru muzică, remarcându-se pentru felul în care cântă la pian și la chitară. ”Acın Verdi” și ”Tıpkı Sen” sunt melodiile pe care le-a lansat, iar ”Hayat Devam Ediyor” a fost primul serial turcesc în care a jucat.

8. Berk Atan

Berk Atan ocupă locul șapte în topul celor mai frumoși actori din Turcia. La doar 31 de ani, acesta s-a remarcat prin profesionalismul de care a dat dovadă atât pe platourile de filmare, cât și în lumea modei, câștigând, în anul 2012, premiul pentru „Cel mai bun actor din Turcia”.

Anul 2013 a fost anul de debut al acestuia în ceea ce privește actoria, jucându-l pe Selçuk Demircioğlu, în serialul ”Her Șey Yolunda”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

7. Alp Navruz

Apl Navruz are 33 de ani și a început să joace în anul 2016. Pe lângă cariera de actor, acesta este și model, iar primul roj în cinematografie a fost în anul 2015, în filmul ”Ceberrut”. Un an mai târziu, a jucat în ”Așk Laftan Anlamaz”.

6. Engin Altan Düzyatan

Engin are 43 de ani, iar primul rol în care a fost distribuit a apărut în anul 1997. Debutul acestuia în televiziune a avut loc în anul 2001, în serialul ”Rushar”, urmând să dea viață mai multor personaje din filme și seriale turcești.În anul 2016, a câștigat premiul ”Magazinci” la categoria „Actorul masculin de serial TV al anului”.

5. Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy are 32 de ani și prima dată când a apărut pe micile ecrane a fost în anul 2009. Între anii 2011 și 2012, a jucat în serialul ”Adını Feriha Koydum”, interpretându-l pe Emir Sarrafoğlu, urmând să primească rolul principal în ”The Protector”.

Citește și: Cine este și câți ani are Burak Sevinç, actorul care interpretează rolul medicului Deniz Saner în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată care este cea de-a doua mare pasiune a chipeșului actor!

”GQ Middle East Television Star of the Year”, ”Golden Butterfly Award” și ”GQ Men of the Year Turkey Elle style awards” sunt doar câteva dintre premiile câștigate de acesta.

4. Kivanc Tatlitug

Kivanc Tatlitug are 39 de ani și a început să joace începând cu anul 2002. Acesta este model și unuș dintre cei mai bine plătiți actori turci. ”Yeșilçam Cinema Award” și trei premii ”Golden Butterfly” au ajuns în posesia sa, împreună cu ”Cel mai bun model din lume”, în anul 2002 și ”Cel mai bun model din Turcia”.

3. Burak Ozcivit

Burak Ozcivit ocupă locul trei în topul celor mai frumoși actori din Turcia. Acesta are 38 de ani și a început să joace începând cu anul 2003. Acesta a câștigat o popularitate imensă cu rolul lui Kemal, în serialul ”Kara Sevda”.

2. Burak Deniz

Burak Deniz are 32 de ani și, din anul 2011, joacă în seriale turcești. Acestea cochetează și cu lumea modei, câștigând popularitate cu rolul lui ”Murat”, în serialul ”Așk Laftan Anlamaz”. Acesta a mai jucat în producții precum: „Jurnal de colegiu”, „Sultanul” și „Fugarul”.

1. Can Yaman

Can Yaman are 33 de ani și a început să joace în urmă cu nouă ani.  În anul 2018, a primit premiul ”Golden Butterfly”, pentru rolul interpretat în ”Erkenci Kuș” și, în anul 2019, pentru ”Murex d'Or”. În anul 2017, a câștigat un val de popularitate cu serialul ”Dolunay”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.