Top 10 cei mai populari actori turci! Iată vedetele care au fost adăugate în noua listă realizată de IMDb

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2024, 11:31
video Foto(10)

Fanii serialelor turcești pot afla care este noua listă realizată de către IMDb Starmeter, unde actorii și vedetele din întreaga lume sunt clasați în funcție de popularitatea lor!

Odată cu ascensiunea serialelor turcești pe piața internațională, actorii turci au devenit din ce în ce mai apreciați și admirați de telespectatori din întreaga lumea și continuă să fascineze cu aparițiile lor în proiecte de excepție. De curând, IMDb Starmeter a anunțat noua listă, unde actorii și vedetele din întreaga lume sunt clasați în funcție de popularitatea lor. Multe nume turcești au fost incluse în clasamentul anunțat.

Top 10 cei mai populari actori turci

Lista actorilor populari IMDb continuă să fie actualizată periodic. IMDb Starmeter este realizat în funcție de popularitatea celebrităților și de numărul de vizualizări pe paginile celebrităților. Primul nume de pe listă, care a fost anunțat ultima dată în ianuarie, a fost Özge Özacar. Tuba Büyüküstün a fost clasată pe locul al doilea pe acea listă, iar Cem Yiğit Üzümoğlu a fost poziționat pe locul trei.

Serenay Sarıkaya, Can Yaman, Numan Acar, Demet Özdemir, Kerem Bürsin și Ayça Ayşîn Turan s-au numărat și ei printre primele 10 nume de pe lista din ianuarie. Iată cum arată cea mai recentă lista anunțată de IMDb:

10. Engin Akyürek

Engin Akyürek are 42 de ani și se numără printre cei mai talentați actori ai momentului în Turcia. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul actoriei, Engin a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale roluri jucate și continuă să încânte cu noi proiecte de excepție.

Cel mai recent rol este cel din serialul Adim Farah, care i-a adus un succes răsunător și un plus de notorietate la nivel internațional. Publicul din România l-a urmărit pe celebrul actor în producții precum Fatmagul și Fiica ambasadorului.

9. Şifanur Gül

Șifanur Gül are 26 de ani și cu toate acestea a reușit să fascineze deja publicul să devină din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată.

Cel mai recent rol jucat este cel din producția Terzi, de pe platforma Netflix, care i-a adus locul 9 pe lista IMDb. Gül, care a început să joace cu Çağatay Ulusoy, a reușit să câștige apreciere pentru frumusețea și talentul ei.

Citește și: Top 5 cei mai bogați actori turci în 2024! Iată cine încasează în prezent cele mai mari sume de bani

8. Kerem Bürsin

Actorul Kerem Bürsin are 37 de ani și a avut până în prezent un parcurs spectaculos pe plan profesional. Acesta a captivat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și carisma lui încă de la primele sala apariții pe micile ecrane și își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de amploare și își menține popularitatea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

7. Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ are 40 de ani și este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. În ultimii ani, presă turcă a scris că acesta se numără de asemenea printre cei mai bine plătiți actori, ceea ce a însemnat o recompensă binevenită pentru sacrificiile și muncă depuse de îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ, de-a lungul celor două decenii de carieră.

6. Demet Özdemir

Actrița Demet Özdemir are doar 32 de ani și a devenit una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe din generația să. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată încă din anul 2014, când a jucat un rol secundar în serialul În dragoste și în război, iar apoi această a revenit la Kanal D în serialul Prizonieră destinului, în care a jucat rolul principal care i-a adus mare succes în carieră.

5. Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün (42 de ani), care s-a clasat pe locul 2 pe lista din ianuarie, nu și-a pierdut din popularitate însă de această dată, frumoasă actrița s-a poziționat pe locul 5. Tuba a fost nominalizată la cea de-a 42-a ediție a Premiilor Internaționale Emmy și a devenit prima actrița din Turcia nominalizată la Premiile Emmy. Îndrăgita actriță, pe care telespectatorii au văzuta în multe producții renumite, a jucat ultima dată în serialul Zeytin Ağaç.

Citește și: Top 7 cei mai frumoși actori turci în 2024! Ei sunt carismaticii protagoniști ai momentului în Turcia, care fac furori în rândul fanelor serialelor turcești

4. Nuri Bilge Ceylan

Listele IMDb includ nu numai actori, ci și cele mai sonore nume ale perioadei. Renumitul regizor Nuri Bilge Ceylan și-a făcut un nume și la Festivalul de Film de la Cannes cu noul său film „Kuru Otlar Üste”. Pe noua listă și a făcut apariția și marele regizor Ceylan, care este și un nume popular în presă internațională.

3. Can Yaman

Can Yaman, care a participat la producții precum Erkenci Kuș, Hangimiz Sevmedik, Dolunay, i-a luat locul în listele din ianuarie. Yaman, care are o mare bază de fani nu numai în Turcia, ci mai ales în Italia, își menține popularitatea la cele mai înalte cote.

2. Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy, care a putut fi urmărit în serialul de televiziune Terzi, a fost apreciat pentru talentul lui, a ocupat locul doi pe listă. Ulusoy și-a câștigat anterior o mare reputație participând la multe producții celebre, cum ar fi Yaman, İçerde, Delibal, Adını Feriha Koydum.

1. Ebru Şahin

Am ajuns pe primul loc pe lista IMDb a celor mai populari actori turci ai momentului! Ebru Şahin, care a jucat rolul Harika în cel mai recent proiect de televiziune, Yüz Yıllık Mucize, a reuşit să devină cel mai popular nume turcesc al momentului. Frumoasa actriță a devenit cunoscută în Turcia și peste hotare după ce a jucat în producții precum Hercai, Yasak Elma, İstanbullu Gelin.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.