Top 10 cele mai bine platite femei din showbizul international

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:19

Ca in fiecare an, revista Forbes dezvaluie clasamentul personalitatilor feminine cele mai bine platite din industria divertismentului.

La fel ca anul trecut, Oprah Winfrey se afla pe primul loc. Vedeta televiziunii americane, care a pus capat showlui de prime time pe care il gazduia de 25 de ani pe ABC a strans suma “modica” de 290 de milioane de dolari intre lunile mai 2010- mai 2011.

Chiar daca cel mai recent album al sau, Born This Way, s-a vandut in peste un million de exemplare inca din prima saptamana de la lansare, Lady Gaga se situeaza doar pe locul doi cu un venit anual de 90 de milioane de dolari.


Celor doua, le urmeaza Bethenny Frankel, protagonista reality showului de televiziune Real Housewives of New York City, care si-a vandut licenta pentru Skinnygirl Margarita grupului Fortune pentru 55 milioane de dolari.

La egalitate, cu 45 de milioane de dolari pe an, topul continua cu supermodelul Gisele Bündchen, cantareata Taylor Swift de 21 de ani, Ellen DeGeneres si judecatoarea Judy Sheindlin.

Katy Perry a castigat anul acesta 44 milioane de dolari, lasandu-le in urma pe Beyonce si Danielle Steel se se bata pe cele 35 de milioane de fiecare.



 

Taguri: