Top 10 cele mai bune filme de comedie ale anului 2011! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:14

Anul 2011 a fost unul in care multe filme de la Hollywood au umplut salile de cinema. Si pentru ca atunci cand iti doresti sa te relexezi cel mai indicat este sa o faci cu ajutorul unei comedii.

Filmele de comedie care s-au lansat anula acesta pana in luna august sunt unele dintre cele mai remarcabile productii facute pana in momentul de fata. Mare parte din populatia amatoare de astfel de filme adora sa le urmareasca deoarece ii binedispun, le provoaca ras si ii face sa uite de stresul cotidian.

Astfel, ne-am gandit sa va prezentam un top cu 10 cele mai bune filme de comedie ale anului 2011,.


10. Diary of a Wimpy Kid 2: Rodrick Rules

Filmul este o continuare "Diary of a Wimpy Kid 2010", care se bazeaza pe o serie de carti foarte populare, scrise de Jeff Kinney. Devon Bostick, in rolul fratelui mai mare Roderick, decide ca e totusi timpul sa il ajute pe fratele sau mai mic, in loc sa ii puna bete in roate.
Probabil plictisit de atatea sotii si dornic de a avea un partener, mai degraba decat o tinta, Roderick incepe sa-i spuna din secretele sale lui Greg, jucat de Zachary Gordon. Cel mic e uimit de cat de multi oameni pot lesina in biserica atunci cand vad ciocolata, cat de usor poate sa scape de cearta parintilor pentru note slabe sau de ceea ce se intampla dupa trecerea orei sale de culcare.
Fratele mai mare are multe lectii de predat!

9. Your Highness

Regia acestui film a fost semnata de Bobby Farrelly.
In film este vorba despre o casnicie in care scapa de sub control in momentul in care sotia ii permite partenerului sa aiba o saptamana in care poate sa faca tot ce-i trece prin cap, dupa care lucrurile scapa de sub control.

7. Arthur

Filmul este un remake dupa "Athur" din anul 1981.  In rolurile principale sunt Russell Brand, Helen Mirren si Jennifer Garner.
Arthur este un playboy care face parte dintr-o respectata familie de afaceristi, in timp ce el nu face altceva decat sa toate banii cu tot felul de petreceri si femei. Cu toate acestea i se spune ca va primi o mostenire de 950 de milioane de dolari daca se va casatori cu o fata pe nume "Susan", dar el se indragosteste de o alta femeie.

6. The Dilemma

The Dilemma a fost lansat pe 14 ianuarie 2011 in SUA.
In distributie apar nume cunoscute cum ar fi:  Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder, Jennifer Conelly, Queen Latifah and Channing Tatum. Acesta este unul dintre cele mai amuzante filme a anului 2011, pe care trebuie nu trebuie sa-l ratezi. Filmul este despre un barbat a carui prieten este inselat de nevasta.

5. Rango


Este un film animat, iar in rolul principal este un cameleon pe nume Pet Rango, care a venit la pachet cu vocea lui Johnny Depp.

4. The Change-Up

Ocupatului locului I este acest film si totul deoarece tot ceea ce este prezentat in film este redat cu exactitate din viata reala. Povestea filmului este intre cei trei sefi si trei angajati. Toti angajatii sunt sfatuiti de prietenii lor sa-si omoare sefii deoarece le fac viata mizerabila.


 

Taguri: