Top 10 cele mai bune filme de Crăciun pe care să le vizionezi cu familia în așteptarea Moșului

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 dec 2022, 14:31

Top 10 cele mai bune filme de Crăciun pe care să le vizionezi cu familia în așteptarea Moșului

Sursa: PixaBay

Astăzi, 24 decembrie, Moș Crăciun trebuie să-și facă apariția seara pentru a lăsa cadouri copiilor cuminți. În așteptarea lor, vă propunem 10 filme pe care să le urmăriți în familie.

Este 24 decembrie, adică Ajunul Crăciunului, astfel că azi Moș Crăciun trece pe la casele fiecărui om și lasă câte un cadou. Pentru că cei mici sunt nerăbdători să-l primească, trebuie să-i ținem ocupați, așa că cel mai bun mod de a face asta este chiar vizionarea unui film de Crăciun în familie. Există peste 150 de filme de Crăciun, dar doar câteva au fost suficient de importante pentru a deveni succese de box-office, cu încasări de sute de milioane de dolari, devenind astfel clasice atemporale.

Top 10 cele mai bune filme de Crăciun

Seara de 24 decembrie este cea mai fericită seară din an pentru copii, dar și pentru adulți. Moș Crăciun își pregătește sacii plini cu cadouri și își înhamă renii la sanie. Copiii care au fost cuminți, dar și cei năzbâtioși, pentru că nu se fac diferențe, vor primi astăzi cadouri sub brad.

Citește și: Program liturgic 25 decembrie: la ce oră începe slujba de Crăciun 2022. Ce reprezintă această zi pentru creștini

În așteptarea lui Moș Crăciun, vă propunem o listă de filme pe care le puteți viziona în familie.

Numai de la începutul secolului, șapte filme de Crăciun au avut încasări de peste 200 de milioane de dolari în box office-ul mondial, iar patru dintre acestea au depășit pragul de 300 de milioane de dolari.

Citește și: Acatistul Soborului Maicii Domnului, rugăciunea care se rostește în a doua zi de Crăciun. Aduce liniște și înțelegere în familie

Dacă vreți să vă ocupați timpul cu cele mai bune filme de Crăciun, vă venim în ajutor. Acestea sunt cele 10 filme de Crăciun cu cele mai mari încasări din toate timpurile, conform datelor Box Office Mojo.

Filme de vizionat cu familia în așteptarea lui Moș Crăciun

Iată lista cu top 10 filme de Crăciun, urmate de trailere:

10. „The Santa Clause” (1994)

9. „The Holiday” (2006)

8. „Elf” (2003)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

7. „Love Actually” (2003)

6. „The Polar Express” (2004)

5. „A Christmas Carol” (2009)

4. „Dr. Seuss: How the Grinch Stole Christmas” (2000)

3. „Home Alone 2: Lost in New York” (1992)

2. „Singur acasă” (1990)

1. „The Grinch” (2018)