Top 10 cele mai îndrăgite actrițe din Turcia! Pe ce loc se află Neslihan Atagül și Cansu Dere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2024, 13:52
actrite din turcia Foto(10)

Top 10 cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din Turcia

Sursa: Instagram

Aflați care sunt cei mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia, potrivit canalului de YouTube Klara Turk - Seriale Turcești.

Industria cinematografică și de televiziune din Turcia este prolifică în ultimii ani și produce multe seriale și filme care au mare succes nu doar în Turcia, ci și în multe alte țări. Actrițele din Turcia s-au remarcat încă de la primele lor apariții pe micile ecrane, datorită talentului lor desăvârșit și a frumuseții lor! Iată care sunt cele mai îndrăgite și admirate actrițe ale momentului în Turcia, potrivit canalului de YouTube Klara Turk- Seriale Turcești.

Top 10 cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din Turcia

1. Tuba Büyüküstün

Superba Tuba Büyüküstün a devenit cunoscută publicului din România, încă din anul 2009, când a jucat în serialul Asi- Împotriva destinului. Aceasta a jucat ulterior și în serialul Fiica Ambasadorului, în rolul Mavi, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional. Tuba Büyüküstün se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din Turcia

Citește și: Su Burcu Yazgı Coşkun, actrița care joacă rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj, în cea mai recentă vacanță, în Maldive

2. Beren Saat

Născută în anul 1984, în Ankara, Beren Saat și-a dorit enorm să devină o actrița renumită și apreciată, iar visul ei s-a îndeplinit, deoarece astăzi se bucură de notorietate și de admirația publicului din Turcia și din străinătate.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2008 când a jucat în serialul Iubire ascunsă, alături de carismaticul Kıvanç Tatlıtuğ, apoi această a revenit la Kanal D în serialul Kosem, în rolul principal al Sultanei Kosem, care i-a adus de asemenea mare succes în carieră. Dincolo de platourile de filmare, superbă actrița este o femeie fericită deoarece are o căsnicie reușită de peste opt ani, alături de artistul Kenan Dogulu.

3. Hazal Kaya

Hazal Kaya are 33 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate și premiate actrițe din tânăra generație în Turcia. Această a debutat de la frageda vârstă de 16 ani pe platourile de filmare. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2013, când a jucat rolul principal în serialul Feriha, iar apoi a revenit la Kanal D în producția Povestea noastră, în care a dat viață eroinei Filiz.

Dincolo de carieră de succes, Hazal Kaya este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă și unită. Renumita actriță s-a căsătorit în anul 2019 cu actorul și regizorul Ali Atay (47 de ani) și au împreună doi copii minunați.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

4. Cansu Dere

Cansu Dere are 43 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale aparte, dovedite în multe seriale în care a jucat magistral în cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din 2010, când a jucat în serialul Ezel, în rolul principal, care a însemnat primul mare succes din carieră de actrița. Aceasta a revenit la Kanal D, câțiva ani mai târziu, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul unei cadâne. Iar în 2022, Cansu a reapărut pe micile ecrane în fascinantă producție Infidelul.

5. Fahriye Evcen

Actrița Fahriye Evcen are 38 de ani și este soția celebrului actor Burak Ozcivit. Cei doi frumoși actori s-au cunoscut în urmă cu zece ani, pe când jucau împreună rolurile principale în serialul Çalıkuşu. Treptat Fahriye și Burak s-au îndrăgostit și au format un cuplu și dincolo de platourile de filmare, devenind unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia.

6. Neslihan Atagul

Neslihan Atagul este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. În ciuda fragedei sale vârste de doar 32 de ani, actrița a dovedit un talent desăvârșit, o carismă aparte și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă, de-a lungul celor peste zece ani de activitate pe platourile de filmare. Frumoasa actriță a devenit cunoscuta în România încă din anul 2013, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, alături de renumitul actor Kadir Dogulu, care ulterior i-a devenit soț și în viață reală. Neslihan Atagul a fascinat din nou telespectatorii Kanal D și în anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în care a dat viață personajului principal Nihan, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Citește și: Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

7. Berguzar Korel

Berguzar Korel s-a născut în anul 1982, în Istanbul, într-o familie de actori renumiți. Părinții săi, doi titani ai cinematografiei turcești, Hülya Darcan și Tanju Korel, i-au insuflat dragostea pentru actorie și astfel, Berguzar avea să le calce pe urme și să devină o actriță apreciată în Turcia și în străinătate. În 2009, Berguzar Korel s-a căsătorit cu renumitul actor Halit Ergenc și de atunci au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia. Un an mai târziu, cei doi actori au devenit părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Ali.

8. Demet Ozdemir

Demet Ozdemir face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din Turcia, datorită reușitelor sale pe plan profesional de-a lungul celor zece ani de carieră în domeniul actoriei. Această s-a născut în anul 1992, în orașul Kocaeli, într-o familie numeroasă. Aceasta a primit o educație exemplară alături de cei doi frați, din partea părinților, dar și sprijin pentru a studia și a-și clădi o carieră. Demet Ozdemir a cucerit și publicul din România, încă din anul 2014, când a jucat în producția În dragoste și în război, iar apoi a revenit la Kanal D, în serialul Prizoniera destinului, în care a jucat rolul principal alături de renumitul actor Ibrahim Celikkol.

9. Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. Deși are doar 30 de ani, frumoasa actriță a reușit să cucerească publicul încă de la debutul ei pe micile ecrane, pe când avea doar 13 ani și era o fetiță încântătoare și inteligentă. Pe parcursul celor 17 ani de carieră fulminantă, Serenay a dovedit un talent uluitor și o pasiune nebună pentru actorie, ceea ce i-au adus celebritate și succes. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din 2014, când a jucat în serialul Yaman, în care a dat viață personajului principal, Miră, alături de renumitul actor Cagatay Ulusoy, care i-a devenit și iubit în timpul filmărilor.

10. Hande Erçel

Deși are doar 30 de ani, Hande Erçel se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe din Turcia. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, superbă actrița a fascinat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea răpitoare. Publicul din România au cunoscut-o încă din anul 2016, când a jucat în serialul Guneș, în rolul Selin. De curând, aceasta a fost cooptată într-un nou proiect de excepție, un film artistic promițător, în care va juca alături de unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului din Turcia.