Top 10 cele mai talentate și carismatice actrițe din serialele turcești! Iată ce loc ocupă Zeynep Farah Abdullah, protagonista serialului Vinovați de iubire

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2024, 15:07
video Foto(9)

Frumoase, inteligente și talentate, actrițele din serialele turcești au cucerit publicul din Turcia și din străinătate și continuă să facă furori cu noi proiecte de succes!

Producțiile turcești au devenit în ultimii zece ani din ce în ce mai îndrăgite de publicul din Turcia și din țările în care acestea au fost difuzate. Serialele și filmele turcești au fascinat datorită scenariilor impresionante, a locațiilor frumoase, dar și datorită actorilor foarte talentați și carismatici.

Top 10 al celor mai talentate și carismatice actrițe din serialele turcești! Iată ce loc ocupă Zeynep Farah

De departe, cele mai admirate și apreciate de publicul larg au fost mereu actrițele, datorită frumuseții, eleganței și rafinamentului lor. Iată cum arată topul celor mai talentate și iscusite actrițe din Turcia, potrivit unui sondaj realizat de site-ul ratingkurdu.com

10. Berrak Tüzünatăç

Berrak Tüzünatăç are 39 de ani și se numără deja printre cele mai apreciate și admirate actrițe din generația tânără.

În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru domeniul ales. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa Berrak Tüzünatăç încă din anul 2014, când a jucat în serialul-fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Mihrünnisa.

9. Farah Zeynep Abdullah

Actrița Farah Zeynep Abdullah este considerată una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe pentru talentul și frumusețea lor.

Deși are doar 35 de ani, această a fascinat publicul încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de excepție. Telespectatorii din România au urmărit-o pentru prima dată în anul 2014, când a jucat în serialul Trădarea, în care a dat viață personajului Aylin, apoi a revenit la Kanal D, în producția În dragoste și în război, cu rolul Sura, în serialul Kosem, cu rolul Prințesei Farya și de curând această a reapărut în producția Vinovați de iubire.

Citește și: Top 10 al celor mai talentate și carismatice actrițe din serialele turcești! Iată ce loc ocupă Zeynep Farah Abdullah, protagonista serialului Vinovați de iubire

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

8. Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya are doar 32 de ani și a devenit cunoscută pentru personajul ei Sofia, în serialul Adanalı. Apoi, ea a jucat magistral și în producția Lale Devri, unde a dovedit un talent desăvârșit. Publicul din România a cunoscut-o pe carismatică actrița încă din anul 2014, când a jucat rolul Mira în serialul Yaman, alături de chipesul actor Çağatay Ulusoy.

7. Cansu Dere

Cansu Dere are 43 de ani și continuă să facă furori cu noile sale proiecte. Această a debutat pe platourile de filmare în anul 2004, în producția Metro Palas, care a i-a adus primul succes dar și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri de excepție care i-au adus mari reușite de-a lungul anilor. Cel mai recent proiect în care a jucat a fost serialul Infidelul, care de asemenea a reprezentat un mare succes pe plan profesional.

6. Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay are 48 de ani și se numără încă printre cele mai titrate și bine cotate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate, frumoasă actrița a demonstrat un talent uluitor, o carisma captivantă și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2011, când a jucat în serialul Dragoste și pedeapsa, alături de carismaticul actor Murat Yildirim.

5. Özgü Namal

Özgü Namal are 45 de ani și este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele peste două decenii de activitate, a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte, care au cucerit publicul.
Această a devenit celebra pentru rolul ei din serialul Kurtlar Vadisi. Cu vocea ei aspră și ochii măslinii, ea a fost foarte apreciată pentru rolul său că Güllü din Hanım Çiftliği. Özgü Namal a jucat rolul principal Meryem în filmul Happiness, adaptat după cartea cu același nume a lui Zülfü Livaneli.

Citește și: Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

4. Nebahat Çehre

Actrița Nebahat Çehre are venerabila vârstă de 80 de ani, însă continuă să își încânte fanii cu noi proiecte de amploare. Publicul din România a cunoscut-o pe marea actrița încă din anul 2008, când a jucat în serialul Iubire ascunsă. Apoi această a revenit la Kanal D, în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care jucat rolul Sultanei-Mama, Hafsa, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional. Aceasta reprezintă o figura emblematică și în cinematografie, deoarece a jucat în zeci de filme artistice de excepție.

3. Berguzar Korel

Berguzar Korel are 42 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. Născută într-o familie de actori renumiți, Tanju Korel și Hulya Darcan, frumoasă Berguzar a fost îndrumată de părinți să le calce pe urme și astfel a decis să devină actrița, după absolvirea liceului. În anul 2006, această a debutat pe platourile de filmare cu un rol episodic în serialul Kırık Hayatlar. În anul 2006, Berguzar a jucat în producția 1001 de nopți, alături de chipeșul actor Halit Ergenc, care după doar trei ani i-a devenit soț și în viața reală și au împreună o familie reușită.

2. Meryem Uzerli

Meryem Uzerli are 41 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Rolul care i-a adus celebritatea la nivel internațional a fost cel jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, între anii 2011 și 2013. Dacă pe plan profesional, frumoasă actrița s-a bucurat de mari reușite, în viață personală, această a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale. În prezent, Meryem Uzerli are două fetițe superbe, pe care le adoră și care o motivează zilnic să meargă mai departe de dragul lor.

1. Beren Saat

Actrița Beren Saat are 40 de ani și este considerată una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de carieră aceasta a fascinat publicul cu multe roluri jucate în producții de mare succes, care i-au adus celebritate atât pe plan național, cât și internațional. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2008, când a jucat în serialul Iubire ascunsă, iar apoi a revenit la Kanal D și în producțiile Fatmagul, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii și Kosem.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.