Top 15 vedete cu dinti urati! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Dantura este ca o carte de vizita, un zambet frumos poate spune multe despre o persoana. Nu toata lumea are o datura perfecta, igiena orala ar trebui sa ocupe un rol foarte important in viata oricarei persoane.

Cu toate acestea situatia se schimba atunci cand discutam despre celebritati. Vedele consacrate ar trebui intai sa treaca pe la medicul stomatolog inainte de a intra in showbiz. Nu este permis ca o persoana publica sa apara in fata fanilor cu dantura stricata deoarece imaginea ii este afectata si daca  mai punem in calcul si puterea exemplului pentru masele de oameni ar trebui sa te tina cont de asa ceva,

Din nefericire, nu toate celberitatile acorda o importanta deosebita dantura.
Asadar mai jos va prezentam o serie de vedete care au uita sa treaca pe la stomatolog sau mai exista si varianta in care au trecut prin cabinet. Rezultatele nu sunt tocmai cele mai reusite, de exemplu Hillary Duff, care in momentul de fata are dantura mult prea proeminenta in comparatie cu dantura ei natural.

Moi jos ai o galerie foto cu celebritati care si-au neglijat dantura sau pur si simplu nu au avut noroc de un medic stomatolog bun.


Morgan Freeman
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Morgan-Freeman-f3f6dc08fc9ca168d5c4c59c40f720a6.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.