Top 3 Avantaje ale Închirierii unei Mașini pe Termen Lung

Author: Alina Petre

Ești interesat de închirierea unei mașini pe termen lung? Fie că ai rămas fără mașina personală sau dorești să dispui de una în alte orașe ale țării, trebuie să știi care sunt avantajele închirierii unui autoturism, prin intermediul unui abonament auto lunar. Noi îți vom oferi informații esențiale despre închirierea pe termen lung, recomandări și ale facilități care pot fi adăugate.

Citește mai departe pentru a afla care sunt principalele beneficii ale unui abonament de închiriere cu rată lunară a unei mașini.

1. Închiriere Mașină prin Abonament Lunar  cu Costuri Fixe

Minilease oferă clienților posibilitatea de a închiria o mașină fără plată adițională, prin intermediul unui abonament auto lunar.

Abonamentul auto cu rata lunară, te ajută să te bucuri de un parteneriat fructuos, care să includă o mulțime de avantaje. Unul dintre aceste avantaje este reprezentat de faptul că plățile sunt fixe, indiferent de tipul de mașină ales sau perioada selectată. În plus, mașina închiriată poate fi returnată anticipat, fără costuri adiționale ascunse. 

Nu va trebui să fii stresat de existența unor costuri impredictibile și vei avea posibilitatea calculării bugetului dinainte, fără alte complicații.

2. Închiriere pe termen lung și servicii all inclusive

Serviciile de închiriere de mașini pe termen lung vin cu multe alte facilități incluse. De exemplu, asigurarea poate fi adăugată, la fel și mentenanța mașinii, care este acoperită de către firmă. Multe dintre preocupările și costurile incluse, pentru întreținerea mașinii, pot fi parte din abonamentul de închiriere cu rată lunară.

Trebuie să fii atent la ceea ce include un astfel de serviciu, pentru a te asigura că ai la dispoziție toate avantajele. Unele dintre puținele firme care furnizează aceste servicii, îți includ și posibilitatea de a apela în mod gratuit la inspecțiile periodice, tractarile auto sau alte probleme care pot interveni și de care se va ocupa firma în speță.

3. Flexibilitate și Parteneriat Transparent

Multe dintre firmele care oferă închirieri auto, nu dispun de o flotă generoasă, aspect care te poate limita. Fiecare client are nevoi diferite și acest lucru se poate descrie prin alegerea unei mașini pentru oraș, drumuri lungi, automobil pentru familie sau transportare de marfă, cu costuri mici sau mai mari.

Gusturile nu se discută, dar cu siguranță ai nevoie de o firmă care să îți pună la dispoziție mai multe modele de mașini. Abonamentele auto răspund la diferite tipuri de nevoi, atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Această chirie lunară nu îți aduce obligații de lungă durată și nici costuri suplimentare.

Poți beneficia și de schimbarea mașinii, în mod gratuit, însă o singură firmă întrunește fiecare dintre aceste atribute, iar aceea este Minilease cu serviciile de inchirieri masini pe termen lung.

Pentru avantaje nelimitate, consultanță profesională și costuri avantajoase, contactează echipa Minilease!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.