Top 3 beneficii dacă alegi parcarea privată Otopeni

Author: Madalina Maftei

Călătoritul cu avionul este și mai relaxant dacă îți știi mașina parcată în siguranță în zona aeroportului. Alegerea unei parcări private pentru mașină cât timp tu ești plecat în călătorie vine la pachet cu diverse avantaje. În cele ce urmează vom prezenta 3 beneficii ale parcării Park4fly din Otopeni pentru tine și mașina ta.

1.Transport parcare aeroport Otopeni

Parcarea privată Park4Fly nu este localizată chiar în aeroportul Otopeni, ci la o distanță de aproximativ un kilometru. În esență, nu este o distanță de speriat, însă situația se complică dacă vremea este rea, dacă ai multe bagaje de cărat, dacă ești împreună cu copiii sau dacă te afli în imposibilitatea de a te deplasa pe jos. Cea mai bună variantă este un mijloc de transport, care să te ducă și să te aducă de la parcare la aeroport.

Park4fly este o firmă care oferă servicii de parcare și de transport pe traseul amintit mai sus. Diferența dintre ei și principalii competitori este că oferă acest serviciu în mod total gratuit și la orice oră din zi și din noapte. Vei beneficia de transport chiar și dacă ești singurul client din acel moment.  Transportul se face cu ajutorul unor vehicule de tip shuttle, în număr de 4 și pornite la cererea clientului. Există două variante: shuttle-uri clasice și cele 100% electrice. Cu ultimele ,,nimerești doi iepuri dintr-o lovitură”, fiindcă ai parte de transport în condiții moderne și protejezi și natura prin evitarea eliberării emisiilor de carbon în aer.

2. Sistem supraveghere parcare aeroport Otopeni

Parcarea privată trebuie să fie împrejmuită, iar accesul să fie controlat, pentru a elimina pe cât posibil riscul de avarii pentru mașinile parcate. În parcarea Park4fly accesul se realizează la un punct de control prevăzut cu barieră, așa că orice mașină care intră și iese din parcare este înregistrată. Parcarea este dotată cu sistem de supraveghere video, care funcționează non-stop.

Un avantaj al Park4fly, parcare aeroport Otopeni, este că îți dă acces la sistemul de supraveghere, astfel că oricând vrei să îți verifici automobilul, o poți face cu ușurință. În caz că ai nelămuriri, echipa de comunicare a firmei îți stă la dispoziție 24/7 și te ajută să ai parte de o experiență plăcută.

3. Spălătorie auto parcare Otopeni

Nu ai avut suficient timp să duci mașina la spălătorie înainte de călătorie? Te întorci din străinătate însoțit de un partener pe care îl vei conduce cu mașina și te gândești doar la cât de murdară este? Nicio grijă, parcare Otopeni Park4fly dispune de un serviciu de spălătorie auto. Poți beneficia de el dacă specifici acest lucru în formularul online de rezervare a locului de parcare sau chiar la fața locului, atunci când te prezinți pentru a înscrie mașina în parcare. Cât timp tu ești plecat în călătorie, angajații parcării se vor ocupa ca mașina ta să strălucească de curățenie!

Parcarea Park4fly este un loc sigur și accesibil pentru parcarea mașinii tale cât tu îți rezolvi treburile în străinătate. Costurile sunt transparente, afișate pe site-ul firmei de parcare. În plus, există varianta parcării pe termen lung, de cel puțin 30 de zile. Aceasta din urmă aduce cu sine prețuri mai mult decât accesibile pentru toate buzunarele, mai ales dacă rezervi locul de parcare pentru o perioadă mai lungă de o lună.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.