Top 3 Boxe Compacte la pret decent! Care din ele ti se potriveste?

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 05 aug 2023, 01:55

Vă prezentăm difuzoare pasive de bibliotecă de până la 1.000 de euro (preț de pereche), care sunt potrivite ca upgrade pentru un sistem compact!

Sursa: PixaBay

Vă prezentăm difuzoare pasive de bibliotecă de până la 1.000 de euro (preț de pereche), care sunt potrivite ca upgrade pentru un sistem compact!

Este uimitor ce calitate ridicată a sunetului poate fi obținută cu difuzoare mici în zilele noastre. Vă prezentăm difuzoare pasive de bibliotecă de până la 1.000 de euro (preț de pereche), care sunt potrivite ca upgrade pentru un sistem compact, dar și ca difuzoare pentru TV sau PC. De ce ar trebui să cumpărați boxe noi? Ei bine, la fel ca în cazul televizoarelor sau al smartphone-urilor, și în cazul difuzoarelor există un progres tehnic constant.

Comportamentul de impuls, frecvența limită inferioară, comportamentul de radiație, rezonanțele cabinetului- toate acestea au în cele din urmă un impact asupra sunetului. De câțiva ani încoace, difuzoarele au fost dezvoltate din ce în ce mai mult cu ajutorul CAD, al simulărilor pe calculator (rapoarte de presiune în interior) și al măsurătorilor cu laser ("sistemul Klippel"), ceea ce a dus la un succes considerabil în îmbunătățirea reproducerii. Difuzoarele compacte de raft beneficiază adesea de asemenea de "modelele emblematice" mai mari și mult mai scumpe, prin transmiterea cunoștințelor dobândite în timpul dezvoltării către frații lor mai mici.

JBL Control One: un clasic al raportului calitate-preț

Versiunea originală a apărut în 1987 și a făcut deja senzație pe atunci. De atunci, a fost dezvoltat în mod constant, iar în prezent JBL Control One este probabil una dintre cele mai bine vândute boxe din lume. Dacă vă țineți ochii deschiși, acest difuzor poate fi văzut brusc peste tot: În barul din colț, în sala de spectacole, cu muzicienii în studio ca "al doilea monitor"- Control One este construit în mod excepțional de robust și, prin urmare, versatil.

În livrare sunt incluse două suporturi de perete pivotante, iar un filet corespunzător este atașat la partea din spate a boxei.

Având în vedere gama de prețuri, calitatea sunetului este bună. Producătorul nu încearcă să obțină un sunet "mai mare" sau mai impresionant din cabinet cu ajutorul unor trucuri tehnice. Control One sună neutru și clar, dar scade semnificativ la frecvențele joase (sub aproximativ 80 Hz)- driverul încorporat de 4 inchi nu este potrivit pentru acest lucru.

Acest lucru este mai puțin important pentru vorbire și muzică de fundal- dar pentru o experiență sonoră completă, ar trebui să combinați JBL cu un subwoofer adecvat.

Cel mai bun lucru la JBL Control One este prețul său scăzut: în magazine, plătiți în jur de 120 de euro- pentru pereche! Nu trebuie să vă gândiți de două ori la asta. Nu e de mirare că fanii JBL cumpără grămezi de aceste difuzoare și le instalează peste tot în casă: Home cinema, terasă, cameră de hobby...

Control One este la locul potrivit peste tot.

Avantaje:

Ușor și robust

Potrivit pentru montare pe perete

Raport preț-performanță bun

Dezavantaje:

Gama de bas slabă

Teufel Ultima 20 mk3: bestseller berlinez

Dezvoltat la Berlin, popular în toată Germania: Teufel Ultima 20 mk3 este un adevărat bestseller.

Driverul de bas-mediu din Kevlar este impresionant- ceva ce nu vezi prea des în această gamă de prețuri. Colțurile sunt ușor rotunjite, iar coperta din față este detașabilă.

În ultimii ani, modelul a primit numeroase recenzii bune din partea presei de specialitate și a clienților. Sunetul viu și plin de viață și prețul de achiziție extrem de corect au fost lăudate din nou și din nou. Designul compact (înălțime: 33,5 cm) înseamnă că este necesar un subwoofer adecvat pentru adevărate furtuni de bas. Dar Ultima 20 mk3 încă poate fi tare: în încăperi mai mici (aprox. 20 de metri pătrați) și aproape de perete, poate crea cu ușurință o atmosferă de petrecere.

Avantaje:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sunet echilibrat

Raport preț-performanță bun

Design remarcabil

Dezavantaje:

Nu există bas scăzut

Elac Debut 2.0 B6.2: Un produs de calitate

"Pare simplu și lipsit de pretenții- dar acest lucru este reprezentativ pentru modul în care funcționează: Reproduce muzica fidel și nealterat", este verdictul revistei WhatHifi cu privire la Elac Debut 2.0 B6.2, acordându-i în cele din urmă cea mai mare notă de 5 stele.

Renumitul specialist în difuzoare Andrew Jones (KEF, TAD, Infinity, Pioneer) a dezvoltat Elac Debut 2.0 B6.2, iar difuzorul este cu siguranță recomandat ca o intrare accesibilă în lumea audiofilă. Basul este uimitor de profund și controlat pentru volumul cabinetului, iar mediile și acutele sunt caracterizate de o rezoluție ridicată. Totuși, onestitatea aproape nemiloasă a vorbitorului poate fi și un dezavantaj: O înregistrare slabă sau un echipament inferior în lanțul de redare sunt dezvăluite și nu trecute cu vederea.

Avantaje:

Sunet natural și precis

Reproducere bună a frecvențelor joase

Dezavantaje:

Un aspect oarecum simplu

Citeste si: Top 3 Smartphone până la 400 de euro in 2022! Care sunt cele mai bune?

Citeste si: Elon Musk apără concedierile la Twitter! Ce a spus presedintele SUA?

Citeste si: Liderii companiilor care cred că pot inversa îmbătrânirea!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.