Top 3 Ceasuri Smart 2022! Afla cele mai bune optiuni moderne!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 12 nov 2022, 15:56

Există atât de multe opțiuni care oferă aceleași funcții, instrumente de fitness și fețe de ceas similare, încât încercarea de a găsi smartwatch-ul perfect pentru tine poate fi o provocare!

Sursa: PixaBay

Există atât de multe opțiuni care oferă aceleași funcții și fețe de ceas similare, încât încercarea de a găsi smartwatch-ul pentru tine poate fi o provocare!

Găsirea celui mai bun smartwatch din 2022 pare a fi ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân. Dincolo de scumpul Apple Watch, există atât de multe opțiuni care oferă aceleași funcții, instrumente de fitness și fețe de ceas similare, încât încercarea de a găsi smartwatch-ul perfect pentru tine poate fi o provocare.

Una dintre modalitățile de a restrânge căutarea este să vă amintiți că trebuie să găsiți un smartwatch care să fie compatibil cu smartphone-ul dvs.

Unele smartwatch-uri funcționează doar cu iPhone, în timp ce altele funcționează doar cu Android.

Dar asta nu face decât să zgârie suprafața. Cele mai multe ceasuri inteligente ar trebui să includă funcții suplimentare, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, urmărirea activității, urmărirea somnului, urmărirea GPS și notificări de pe smartphone la încheietura mâinii. Multe dintre cele mai bune ceasuri inteligente suportă, de asemenea, plăți fără contact, iar altele au LTE sau conectivitate celulară, astfel încât chiar puteți lăsa telefonul acasă.

Am adunat cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteți cumpăra în 2022, în funcție de funcții, preț și compatibilitate, pentru a vă ajuta să decideți care este cel mai bun smartwatch pentru dvs.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra este un Apple Watch Series 8 îmbunătățit, dar vine cu o construcție rezistentă din titan, o carcasă mai mare de 49 mm și un nou buton Action pentru a începe rapid antrenamentele sau a lansa aplicații.

Are un ecran incredibil de luminos, capabil să atingă un maxim de 2.000 de nits, ceea ce îl face incredibil de ușor de văzut atunci când te aventurezi în aer liber. De asemenea, dispune de o sirenă încorporată pentru siguranță și de GPS dual-band pentru a urmări cu precizie traseul tău. LTE este, de asemenea, la bord, astfel încât să vă puteți aventura fără telefon și să rămâneți în continuare conectat.

Deși multe dintre caracteristicile sale hardware și software cheie sunt destinate aventurierilor și sportivilor, acesta este totuși un smartwatch fantastic pentru toate tipurile de activități. Microfoanele ajută la reducerea zgomotului produs de vânt în timpul convorbirilor și beneficiați de aceleași funcții de urmărire a sănătății și a stării de fitness întâlnite pe alte ceasuri Apple, inclusiv un senzor de oxigen din sânge, o aplicație pentru electrocardiogramă (ECG sau EKG), detectarea căderilor și SOS de urgență.

De asemenea, bateria durează cel puțin de două ori mai mult decât toate celelalte modele Apple Watch. Dar este compatibil doar cu iPhone, așa că, dacă ai un telefon Android, ar trebui să te uiți la o altă opțiune din această listă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Google Pixel Watch

Primul Pixel Watch de la Google vrea să atace frontal Apple Watch. În cea mai mare parte, reușește datorită unui design elegant și curbat și a unei serii de senzori de sănătate, inclusiv o aplicație ECG și urmărirea oxigenului din sânge. Are o suită de funcții de urmărire și analiză a fitness-ului prin intermediul aplicației Fitbit și o urmărire precisă a ritmului cardiac.

Atenție la faptul că bateria nu este la fel de puternică precum alte opțiuni din această listă și probabil că te vei trezi încărcând acest ceas în fiecare zi, mai ales dacă îți place să faci antrenamente GPS în aer liber și să îți monitorizezi somnul. De asemenea, este disponibil doar într-o singură dimensiune de 41 mm.

Samsung Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro de la Samsung sunt printre cele mai bune ceasuri Wear OS pe care le puteți obține în acest moment. Au baterii mai durabile decât modelele Galaxy Watch 4 de anul trecut și o mulțime de funcții excelente de urmărire a fitness-ului. Sunt disponibile aplicații Google, inclusiv YouTube Music, Asistentul Google și Google Maps, cu multe alte aplicații accesibile prin Play Store. Aveți nevoie de un telefon Galaxy pentru a utiliza ECG, dar toate celelalte funcții funcționează fără probleme cu alte telefoane Android.

Însă noul senzor de temperatură nu este încă activ, iar ambele ceasuri nu dispun de clasicul luneta rotativă fizică, una dintre caracteristicile caracteristice ale ceasurilor Galaxy Watch și Gear de la Samsung din anii trecuți.

Citește și: TOP 5 ceasuri de zi cu zi pentru buget intre 200 si 1500 de dolari

Citește și: Top 5 Ceasuri sub 500 Dolari

Citește și: Top 3 Laptop care le poti cumpara in 2022! Vezi ce poti alege!

 

 

Taguri: