Top 3 Cele mai bune Căști Wireless adevărate din 2023!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 19 mai 2024, 00:40

Niciodată nu a existat mai multă alegere în ceea ce privește lumea în continuă expansiune a căștilor wireless!

Sursa: Captură YouTube

Niciodată nu a existat mai multă alegere în ceea ce privește lumea în continuă expansiune a căștilor wireless!

Niciodată nu a existat mai multă alegere în ceea ce privește lumea în continuă expansiune a căștilor wireless, fie că doriți o anulare a zgomotului pentru un zbor zgomotos sau ceva sigur și durabil pentru antrenament. Dar numărul mare de opțiuni existente poate fi copleșitor, motiv pentru care testăm în mod constant cele mai recente căști- de la seturile Apple și Sony de top până la o multitudine de candidați de buget- pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită.

Sony WF-1000XM5

Cele mai bune căști wireless adevărate în general. Sony WF-1000XM5 sunt o capodoperă care împachetează un ANC inteligent și puternic, un sunet superior și o mulțime de funcții într-unul dintre cele mai atractive modele wireless reale create vreodată.
Sony WF-1000XM5 îmbunătățesc tot ceea ce a făcut din XM4 una dintre cele mai bune căști de top ale noastre, oferind o combinație de anulare a zgomotului de cea mai bună calitate din clasa sa, o calitate excelentă a sunetului, o durată lungă de viață a bateriei și o mulțime

de caracteristici, inclusiv o integrare strânsă a sistemului cu dispozitivele Android și un suport solid pentru iOS, pe care rivalii săi premium nu le pot egala.
Puține seturi de căști sunt la fel de încărcate de funcții ca XM5, care prezintă o mulțime de tehnologii sofisticate pentru a face ca înregistrările proaste să sune bine (upscaling DSEE) și ca piesele de înaltă rezoluție să fie redate la maximum (suport pentru codec LDAC).
Totul este legat de excelenta aplicație Headphones Connect, care funcționează la fel de bine pe iOS și Android și oferă mai multe niveluri de personalizare a egalizatorului și ANC, astfel încât să puteți auzi exact ceea ce doriți- și să blocați ceea ce nu doriți. Am constatat că mugurii de la Sony sună excelent pentru toate genurile de muzică din cutie, dar apreciem și cantitatea mare de personalizare oferită aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apple AirPods Pro 2

Cele mai bune căști Apple. Cel mai mare argument de vânzare al AirPods Pro 2 este promisiunea unui ANC de două ori mai bun decât cel al modelului anterior.

Este o afirmație îndrăzneață, dar pe care aceste căști se ridică absolut la înălțimea așteptărilor. Vei beneficia în continuare de avantajele noului Personalized Spatial Audio și de meniul de setări îmbunătățit prin intermediul iOS 16, bucurându-te în același timp de o calitate a sunetului al naibii de bună pentru anii următori.

Beats Fit Pro

Cele mai recente căști Beats se adresează celor care doresc o versiune mai compactă a Powerbeats Pro pentru antrenamentele zilnice, împrumutând în același timp caracteristici cheie ale AirPods Pro, precum anularea activă a zgomotului (ANC) și audio

spațial. Dar chiar și ca persoană care nu este un pasionat de fitness, Beats Fit Pro sunt în mare parte AirPods pe care am așteptat ca Apple să le facă. Beats Fit Pro combină cele mai bune dintre cele mai recente căști Beats și Apple, oferind caracteristici precum ANC și un mod Transparență pentru amplificarea împrejurimilor, într-un design unic cu vârf de aripă construit pentru a rămâne în ureche în timpul antrenamentelor intense.

Citește și: Noi inițiative americane vizează o mai bună apărare împotriva atacurilor cibernetice

Citește și: Top 3: Cele mai bune mașini de tuns iarba robotizate 2023!

Citește și: Ce este realitatea augmentată?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.