TOP 3 gesturi mici care să-i arate partenerei ce simţi

Author: Oana Picerea

Uneori poate fi dificil să-i arăţi partenerei ce simţi. Poate nu eşti obişnuit să îţi exprimi sentimentele ori pur şi simplu nu ştii cum să faci asta. Cu toate acestea într-o relaţie de lungă durată, câte un gest mic poate să fie chiar ce trebuie pentru a-i reaminti ce simţi pentru ea. Dacă vrei să faci asta şi nu ai idee ce ai putea să faci continuă să citeşti pentru a te inspira.

Iată 3 gesturi mici pentru a-ţi impresiona partenera:

  • Pregăteşte o seară specială

Dacă nu vrei să cumperi neapărat un cadou, dar totuşi vrei să o impresionezi într-un fel, alege să pregăteşti o seară romantică. Prepară ceva de mâncare, alege felul ei preferat sau poate un desert care ştii că îi place. Aşează masa frumos şi pregăteşte şi un buchet de flori pentru a completa cina cât mai frumos. O opţiune rapidă ar fi să comanzi un buchet online. Dacă nu ştii de unde poţi comanda flori online în Bucureşti, o opţiune bună ar fi Californiaflowers.ro, unde vei găsi buchete atent alese şi aranjate până la cele mai mici detalii.

  • Fă-i un serviciu

Dacă iubita ta este cea care se ocupă în general de curăţenia în casă, fă-i o surpriză şi fă tu asta pentru ea într-o zi. Va întelege că o apreciezi şi că ţii la ea. Uneori gesturile de acest tip pot valora mai mult decât orice cadou scump. Desigur o geantă de brand poate să ia ochii oricărei femei, însă şi un gest mic ca acesta poate să ajungă la inima ei şi să fie apreciat, mai ales că este ceva mult mai personal. O altă idee ar fi să o surprinzi şi să mergi să iei de la muncă. Sigur se va simţi specială şi va aprecia că te-ai gândit la ea şi ai făcut ceva diferit faţă de programul vostru obişnuit. Caută idei de gesturi frumoase şi simple în activităţile voastre de zi cu zi, poate par banale, însă vor face diferenţa pentru ea şi sigur te va aprecia mult mai tare pentru efortul depus.

  • Scrie-i o scrisoare

Când zic să scrii o scrisoare mă refer să iei o foaie de hărtie şi un pix şi să îţi exersezi caligrafia. Sigur mesaje îi scrii mereu, dar o scrisoare mă îndoiesc că i-ai scris vreodată. Scrie exact ce simţi. Va fi o amintire plăcută pentru care o poate păstra şi reciti oricând simte nevoia. Poţi să o pui într-un plic frumos şi să o aşezi lângă perne pentru a se trezi cu micul gestul frumos special realizat pentru ea. Nu e nevoie să fii un romantic incurabil, iar dacă nu ai inspiraţie caută un citit frumos sau o poezie de dragoste şi ai rezolvat problema rapid şi eficient, iar ea va aprecia oricum rândurile scrise.

Aşadar, cadourile nu sunt totul. Uneori trebuie să ieşi din zona gesturile obişnuite şi să te uiți la micile detalii care o fac fericită pe iubita ta. Aceste mici detalii sigur îi vor pune zâmbetul pe bune şi vor întări relaţia, pentru că ea se va simţi iubită şi apreciată.

Sursă foto: pexels.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.